Hlavní obsah
Recept na svěží libanonský tabouleh
Na tabouleh zapomeňte, pokud zrovna nemáte po ruce velký svazek petržele. Bez hromady čerstvých bylinek to zkrátka není ono.
Recept na hrníčkovou buchtu s bezovým sirupem
Kombinace květů bezu a jahod je nepřekonatelná. Jednoduchou hrníčkovou buchtu povýší na luxusní dezert.
Recept na grilovaná kuřecí srdíčka
Grilovat nemusíte jenom drahé prémiové kusy masa: kuřecí srdíčka pořídíte za pár korun a ugrilujete je za chviličku. Vaše hosty zaručeně překvapí, a když je...
Křehký koláč s mandlovou náplní a třešněmi připravíte rychleji než bublaninu
Upéct během třešňové sezony alespoň jeden plech bublaniny je téměř povinnost – patří k symbolům začátku prázdnin. Kromě skvělé chuti je tak oblíbená i proto,...
Recept na nejrychlejší hrníčkovou bublaninu
Existuje mnoho receptů na bublaninu a téměř všechny fungují spolehlivě: můžete si vybírat mezi poctivými recepty z třeného těsta, bublaninami jogurtovými,...
Základní recept na korpus z křehkého těsta na koláče a quiche
Křehké těsto na korpusy sladkých koláčů a na slané quiche můžete koupit v obchodě. Prodává se už rozválené do kruhu, a tak ho stačí jenom vybalit, vložit do...
Třešně naložené v rumu: Jsou skvělé do koktejlů i koláčů, ozvláštní i vánoční cukroví
Když dozrají třešně, je potřeba jednat rychle. V kuchyni nastává období bublanin, část jich putuje do mrazničky a zbytek do kompotů… Co je letos naložit do...
Jak správně grilovat klobásky, abyste z nich dostali maximum chuti? O výsledku rozhodují detaily
Grilování klobás vypadá jednoduše – položíte je na rošt, otočíte a hotovo. Jenže právě u nich drobné detaily rozhodují o výsledku: aby nepraskly, nevyschly ani...
Kynuté koláče s rebarborou, tvarohem a křupavou drobenkou
Rebarbora je královna paradoxů: v kuchyni ji používáme jako ovoce, botanicky ale patří mezi zeleninu. Má hodně vitaminů a minerálů, zároveň ale obsahuje...
Recept na zebra chlebíček, který oceníte k snídani i odpolední kávě
Ráno s jogurtem ke snídani, odpoledne ke kávě a večer jen tak na chuť. Sladké chlebíčky z formy jsou zkrátka skvělé řešení. Po upečení jej nechte vychladnout...
Postranní panel
Reklama
Reklama