Hlavní obsah
Recept na chilli pastu
Máte rádi, když jídlo pořádně pálí a voní česnekem? Připravte si chilli pastu, kterou využijete do polévek, nudlí, na opečené maso i jen tak na chléb s máslem.
Kynuté borůvkové knedlíky jako od babičky
Kynuté borůvkové knedlíky v mnohých z nás vyvolají vzpomínky na dětství a prázdniny strávené u babičky. Překvapte svou rodinu a připravte jí vynikající...
Jak vybrat a připravit slávky, aby chutnaly jako na dovolené u moře
Mořské plody si často spojujeme s dovolenou – talíř mušlí, sklenka vína a výhled na moře. A proč si tuhle atmosféru nedopřát i doma? Slávky jsou chutné...
Recept na jemnou meruňkovou bublaninu ze třeného těsta
Tentokrát se vyhneme všem zkratkám a náhražkám a připravíme si plný plech klasického nadýchaného a úžasně jemného meruňkového moučníku. A i když je rčení „jako...
Recept na svěží libanonský tabouleh
Na tabouleh zapomeňte, pokud zrovna nemáte po ruce velký svazek petržele. Bez hromady čerstvých bylinek to zkrátka není ono.
Recept na citronový chlebíček s mákem
Nekomplikovaný chlebíček připomene citronovou babetu, jak si ji mnozí pamatují z dětství. Je nadýchaný, svěží a zrníčka máku v něm legračně křupou.
Recept na cukeťáky
S bramborami a cuketami to v kuchyni my Češi umíme. A taky víme, jak je vtipně zkombinovat – třeba v téhle svěží verzi bramboráků.
Recept na tvarohové knedlíky s ovocem
Sladká hlavní jídla jsou české specifikum, nikde jinde nejsou tak oblíbená. Obzvlášť začátkem léta si mezi žemlovkami a rýžovými nákypy tvarohové knedlíky drží...
Tip na svačinu na cestu: Recept na řízečky v podmáslí
Ať už plánujete, co s sebou zabalíte jako svačinu na cestu, nebo vyrážíte na piknik, s řízečky v podmáslí zajisté zabodujete. Díky marinádě z podmáslí budou...
Recept na buchtičky s vanilkovým krémem
Sladká vzpomínka, která chutná ještě lépe než kdysi. Buchtičky jako peřinka a hedvábný krém s pravou vanilkou, kterému se žádný pudink nevyrovná.
Postranní panel
Reklama
Reklama