Hlavní obsah

Muž bodl v metru soka a ukousl mu ucho. Policie hledá svědky

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Krvavému konfliktu mezi dvěma muži museli přihlížet cestující metra v Praze, když jeden druhého pobodal a navíc mu ukousl kus ucha. Lidé před nimi z vagonu utekli. Policie oba aktéry potyčky zná, nyní ale pátrá po cestujících, které potřebuje vyslechnout jako svědky. Vyplašené cestující zachytila bezpečnostní kamera.

Útok nožem v pražském metruVideo: Policie ČR

 
Článek

Dva muži se do sebe pustili minulý týden v pátek krátce po 18. hodině ve vagonu metra na lince B ve směru z Hůrky na Lužiny.

Mladík se přiznal, že strčil do muže, kterého pak zabilo metro

Krimi

Nejdřív se podle policie hádali, pak došlo na fyzické násilí. „Útočník bodl poškozeného nejprve do ruky a poté také do nohy. To ovšem zřejmě nestačilo a při pokračující šarvátce stihl poškozenému ukousnout ještě kus ušního boltce,” sdělila v pondělí mluvčí policie Hana Křížová.

Foto: Policie ČR

Policie hledá svědky pobodání v metru.

Kriminalisté podle ní již znají totožnost obou mužů, potřebují ale ještě hovořit s cestujícími, kteří byli ve vagonu ve chvíli incidentu.

Na záznamu bezpečnostní kamery je vidět, jak lidé houfně přebíhají do jiného vagonu, načež se na záběru objeví i dva aktéři konfliktu při rvačce.

Spadla vám peněženka, zmátl zloděj ženu v metru

Krimi

„Žádáme všechny občany, kteří incident viděli, aby neprodleně kontaktovali tísňovou linku 158. Jejich svědectví je pro kriminalisty v současné chvíli velmi důležité. V případě odsouzení hrozí útočníkovi za těžké ublížení na zdraví až desetiletý trest odnětí svobody,” dodala Křížová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám