Hlavní obsah

Muž otevřel kopem dveře pražského metra, letěly na lidi

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie pátrá po muži, který je podezřelý, že způsobil škodu za několik desítek tisíc korun, když vykopl ve stanici metra dveře vagonu. Muže zachytily bezpečnostní kamery.

Muž vykopl výplň dveří v metruVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal v polovině srpna ve stanici Pražského povstání, policie po podezřelém dosud marně pátrá, obrací se proto nyní na veřejnost s prosbou o pomoc.

Dveře vyletěly zničehonic ze soupravy metra při příjezdu do stanice, kolem čekala spousta cestujících. Na záběru kamery je vidět, že jeden z nich musel před vykopnutým sklem uskočit.

Co čumíš? Útočník s kočárkem zbil na perónu v metru cestujícího

Krimi

„Muž vykopl skleněnou výplň dveří vagonu metra, způsobil tak škodu přes třicet tisíc korun. Podezřelého muže zachytilo několik kamer a nyní pátráme po jeho totožnosti,“ sdělil ve čtvrtek mluvčí policie Jan Daněk.

Pokud muže někdo poznává, má se podle mluvčího ozvat na linku 158. „Za trestný čin poškození cizí věci hrozí pachateli v případě odsouzení až jeden rok pobytu za mřížemi,“ dodal Daněk.

Reklama

Související články

U zastávky metra Vltavská nalezli mrtvolu

Poblíž zastávky metra Vltavská zemřel zatím neznámý muž. Pražští kriminalisté provedli na místě ohledání. Policejní lékař na těle muže nenašel žádné stopy,...

Výběr článků

Načítám