Hlavní obsah

Beckhamovi tajně prodělali covid. David líbal fanoušky, Victoria panikařila

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

David Beckham, bývalý anglický fotbalista a jedna z předních světových celebrit, se na jaře nakazil koronavirem. Nemocná byla rovněž jeho manželka Victoria, která se později obávala, že rodina může být superšiřiteli viru, poté, co se pár účastnil mnoha společenských akcí.

Foto: Profimedia.cz

David a Victoria Beckhamovi

Článek

Beckhamovi měli nemoc prodělat v březnu, kdy se nakazili zřejmě na večírku v Los Angeles. Nemoc prodělali následně i členové jejich personálu a někteří příbuzní. Pár navíc následně cestoval do Evropy, kde se konala oslava 21. narozenin syna Brooklyna, které se účastnily další „prvotřídní” celebrity. O tom, že manželé tajně prodělali covid-19, informoval britský bulvární deník The Sun s odvoláním na svoje nejmenované zdroje.

Královský palác prověří smlouvu Harryho a Meghan s Netflixem

Koktejl

Pětačtyřicetiletý Beckham následně letěl na krátkou návštěvu do Spojených států, kde si plnil povinnosti ve fotbalovém klubu Inter Miami, jehož je spolumajitelem. Tam se měl dostat do velmi blízkého kontaktu s fanoušky, kterým podával ruce a některým podle The Sun měl věnovat i letmý polibek.

Victoria panikařila

Později rodina odletěla opět do Velké Británie, kde se u manželů projevily příznaky onemocnění. „Victoria začala panikařit a okamžitě nařídila celé rodině přísnou karanténu. Sama měla vysoké horečky a byly to pro ni náročné týdny,” citoval The Sun svůj zdroj.

Později pár trávil karanténu na venkovském sídle a měl také několikrát odmítnout pozvánku na večírek, manželé děkovali rovněž zdravotníkům a nabádali fanoušky, aby zůstali doma. Před dalšími cestami se Beckhamovi nechali otestovat, tentokrát s negativním výsledkem.

Reklama

Výběr článků

Načítám