Hlavní obsah

Šojguův syn chce prorazit v šoubyznysu. Zpívá písně v angličtině

Syn ruského ministra obrany Sergeje Šojgua Danila Sergejevič Šebunov se během války věnuje zpěvu. Přijal umělecké jméno Sheba a ve svých devatenácti letech se pokouší vybudovat si kariéru v šoubyznysu. Informuje o tom portál The Insider.

Foto: Instagram Sheba Singer

Danila Sergejevič Šebunov alias Sheba Singer

Článek

„Podle zprávy týmu vyšetřovatelů z Nadace proti korupci (ACF) Alexeje Navalného si Šebunov několik dní předtím, než Rusko napadlo Ukrajinu, založil účet na sociální síti TikTok, kde zpívá cover verze slavných písní,“ napsal The Insider.

@sheba_singer

Mladík vystupuje pod uměleckým jménem Sheba (nebo Sheba Singer). Nahrál a vydal již několik videí; na svém kanále na YouTube, zaregistrovaném loni v říjnu, se dokonce pochlubil i vlastní písní s videoklipem. Píseň nazpíval v angličtině.

Počet jeho odběratelů je ale zatím velmi nízký – něco kolem 700.

Foto: Instagram Sheba Singer

Danila Šebunov alias Sheba Singer

The Insider upozornil, že mladík nezahálel ani v první den války, kdy postoval video, na němž v tričku s nápisem New York zpívá hit 7 Years od držitele Grammy - dánské skupiny Lukas Graham.

ACF podle The Insider poukázala také na to, že Šojguův syn odjel se svým hudebním producentem na dovolenou do Turecka čtyři dny předtím, než ruský prezident Vladimir Putin 21. září oznámil mobilizaci.

Šejguův syn tehdy zveřejnil fotky z Bodrumu, kde v plavkách stojí u jachty a vzkazuje, že odpočívá a že si vypnul mobil. „Slyšel jsem, že se v Moskvě ochladilo, tak vám posílám horké foto,“ napsal k příspěvku.

Litva definitivně zrušila povolení k pobytu Šojguově milence

Zahraniční

The Insider již v roce 2019 zveřejnil, jak se matka Danila Šebunova, letuška Elena Šebunovová (dnes Kaminskasová), náhle stala miliardářkou poté, co si začala románek se Sergejem Šojguem.

Podle portálu získala lukrativní smlouvy s ruskými ministerstvy pro mimořádné události a obrany, což jí mimo jiné umožnilo koupit luxusní sídlo v Rublevce (prestižní rezidenční čtvrť na západním předměstí Moskvy).

Ruska je považována za bývalou milenku Šojgua a matku jeho dvou nemanželských dětí.

Foto: Reuters

Ruský ministr obrany Šojgu

Do Šojguovy rodiny se před časem pustil i šéf ruských žoldnéřů Jevgenij Prigožin.

V květnovém rozhovoru s prokremelským politickým novinářem Konstantinem Dolgovem mimo jiné podle webu řekl: „Sakra, nestydíš se za sebe? Proč nechytneš své puberťáky za koule nebo, já nevím, za copánky, aby se uklidnili? Podívej, co se děje. Co se děje se Šojguem?“

Prigožin už je vyloženě nepříčetný: Šojgu, Gerasimove, kde je sakra munice?

Zahraniční

Prigožin se navezl také do Šojguovy dcery a zetě Alexeje Stoljarova, který letos v únoru podle portálu Meduza lajknul příspěvek protiválečného novináře Jurije Dudji.

Lajk Stoljarova se objevil pod Dudjovým příspěvkem na Instagramu věnovaným výročí ruské invaze na Ukrajinu. Novinář v něm invazi označil za „krvavou a nesmyslnou válku rozpoutanou Putinem a jeho lidmi“. Stoljarov poté popřel, že by příspěvek lajkoval.

„A když se ministr obrany chlubí svou dcerou a chlubí se nějakým blbcem, který je také bloger a který říká, že se mu ta speciální operace ani nelíbí… Nebyli jsme to my, kdo přišel s touto speciální operací, ale plnili jsme rozkazy,“ uvedl k tomu Prigožin.

„Musíte Stoljarova chytit a přivést ke mně. Budu ho trénovat šest týdnů… Pomůžu mu zlepšit se tím, že ho pošlu do bojových operací,“ dodal.

Peskovův syn ve válce? Jeho tesla dostala v té době v Moskvě pokuty za rychlost

Válka na Ukrajině

Reklama

Výběr článků

Načítám