Hlavní obsah

Rádi byste přenocovali pod střechou Gwyneth Paltrowové? Tohle vás čeká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Gwyneth Paltrowová nabídla svým fanouškům možnost přenocovat u ní doma. Pro neznámého nocležníka připravila domek pro hosty a záběry z jeho interiéru zveřejnila. Díky tomu i ti zájemci, kteří možnost noclehu nezískají, mají možnost si prohlédnout, jak vypadá bydlení hollywoodské hvězdy v kalifornském Montecitu.

Foto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrowová se rozhodla nabídnout domek pro hosty na jednu noc jednomu ze svých fanoušků.

Článek

Fanoušci herečky Gwyneth Paltrowové získají na podzim možnost zamluvit si na jednu noc její domek pro hosty, který je součástí ekosídla v Montecitu, kde bydlí se svou rodinou.

Padesátiletá držitelka Oscara za nejlepší výkon ve filmu Zamilovaný Shakespeare z roku 1998 kývla na spolupráci s platformou Airbnb, pro kterou natočila i krátké video, v němž domek určený pro vybraného zájemce o pobyt představuje.

Vážní zájemci o mimořádnou možnost přenocovat u hollywoodské hvězdy i běžní fanoušci tak získali možnost prohlédnout si, jak její bydlení vypadá. Britský web Daily Mail při té příležitosti připomíná, že vybraný šťastlivec se na jednu noc stane sousedem dalších slavných lidí, například Ellen DeGeneresové, Oprah Winfreyové anebo Prince Harryho a jeho ženy Meghan.

Rezervace noclehu v hereččině domku má být spuštěna 15. září v 10:00 PST, tedy ve 20:00 letního středoevropského času.

„I když můžeme začít jako cizinci, doufám, že u lahodného jídla nalezneme to, co nás spojuje a co máme společné,“ slibuje herečka, jež si pro svého hosta a jeho jednočlenný doprovod přichystala společnou večeři v prostředí své vinotéky. Právě z jejích zásob si návštěvník může k večeři vybrat jakoukoli láhev. Herečka se večeře plánuje zúčastnit se svým manželem Bradem Falchukem.

Paltrowová během krátkého představení svého domku vybízí zájemce k tomu, aby si poleželi u bazénu nebo se vydali na túru po okolí.

Samotný domek má dvě podlaží, v přízemí je světlý obývací pokoj s krbem propojený s kuchyní zařízenou v bílé barvě a doplněnou nerezovými spotřebiči. V horním podlaží je pak ložnice. Chloubou domku je nepochybně koupelna obkládaná mramorem a vybavená vanou s baterií ve zlaté barvě. Ve stejném stylu je pak řešena i dvojice umyvadel.

Jak si všímá web Insider, jelikož není tato nabídka ještě aktivní, není jisté, zda se ještě nezmění. Nelze proto ani vyloučit, že vítězem bude nikoli ten, kdo se přihlásí první, ale ten, kdo nabídne nejvyšší částku.

V každém případě herečka, proslulá mj. i svými pofidérními radami ohledně zdraví, opět rozbouřila emoce veřejnosti vysvětlením, proč se do spolupráce s platformou pustila. Zalíbila se jí totiž myšlenka, že nabídkou jednoho noclehu ve svém domě pomůže alespoň trochu k odbourání pocitu osamělosti a izolovanosti, který se pro spoustu lidí stal obzvláště přítomným během pandemie covidu. Někteří komentátoři na sociálních sítích jí proto ihned doporučili, aby raději začala zase hrát a zjistila tak, jak žijí normální lidé.

Režisér Titanicu a Avatara James Cameron po 24 letech prodává svůj nádherný ranč v zeleném ráji

Jak bydlí VIP

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám