Hlavní obsah

Moderátor James Corden konečně prodal své sídlo s kuchyní v petrolejové barvě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dřevem obkládaný bílý dům se sedlovými střechami na první pohled ničím výrazně nevybočuje z představy milionářských sídel v Los Angeles. Nechybí mu pěstěný trávník, cihlami dlážděná terasa, bazén… To, čím ale zaujme, je poměrně výrazný styl interiéru. Zajímavě působí zejména kuchyň v petrolejové barvě. Majitelem nemovitosti byl donedávna známý moderátor James Corden, který jej v minulých dnech po několika měsících snažení konečně prodal, a to za 372 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

James Corden konečně prodal své sídlo v losangeleské čtvrti Brentwood.

Článek

Moderátor James Corden se svého domu ve čtvrti Brentwood v Los Angeles rozhodl zbavit již loni. Na podzim jej proto nabídl k prodeji za 22 milionů dolarů (480 milionů korun), pak za 18 milionů dolarů (cca 392 milionů korun), a když stále nikdo neprojevoval zájem, rozhodl se jít s cenou ještě níž. V květnu letošního roku se nemovitost na trhu objevila za 17,1 milionu dolarů, tj. 372 milionů korun.

Jak ovšem podotýká americký bulvární web Dirt, moderátor si stále výrazně polepšil v porovnání s 10 miliony (při současném kurzu 218 milionů korun), které za sídlo utratil sám v roce 2017.

Pravdou ale také je, pokračují autoři webu, že neprodleně po koupi dům nechal kompletně rekonstruovat a nově zařídit, což mohlo stát další miliony. Bez zajímavosti jistě není, že vzhled interiéru nenavrhoval žádný místní uznávaný bytový designér, ale přímo Cordenova žena Julia.

Hvězda filmu Big Lebowski má nové sídlo. V sauně na zahradě si může připadat jako Díogenés

Jak bydlí VIP

Dvoupodlažní dům postavený v tzv. novoanglickém stylu na konci 90. let minulého století je před zraky kolemjdoucích hezky maskovaný. Jeho soukromí střeží nejenom velká brána, ale také hustý vysoký živý plot.

Jeho celková plocha činí 800 m2, přičemž sedm místností v něm slouží jako ložnice, které doprovází osm koupelen. Srdcem domova je pak obývací pokoj laděný do hnědé barvy s krbem. Ten není propojený do jednoho celku s dalšími místnostmi, naopak. V domě je samostatná jídelna zařízená v odstínech šedé barvy s plyšovými židlemi. Ty jsou jemnou připomínkou zařízení obývacího pokoje, jenž také oplývá právě tímto materiálem. Je jím dokonce polstrovaný i konferenční stolek.

Samostatná je zde rovněž kuchyň, jejíž veškerý nábytek je natřený v atypické petrolejové barvě. Pouze strop a stěna s okny jsou bílé, stejně jako kamenné pracovní plochy na lince a na centrálním ostrůvku se snídaňovým barem. To vše doplňuje nerezový povrch velkých spotřebičů.

Za pozornost nepochybně stojí domácí kino zařízené opět v šedé barvě a - jak jinak - s plyšovým polstrováním dvacítky sedadel.

Dům je zasazen do pěstěné zahrady s velkými, pečlivě stříhanými trávníky, které doplňuje terasa dlážděná cihlami táhnoucí se až k bazénu. Po jeho obvodu je možné si odpočinout na spoustě lehátek a po straně bazénu pak nechybí ani prolézačky pro děti a do země chytře zapuštěná trampolína.

44letý moderátor se s celou rodinou stěhuje zpět do rodné Anglie, protože v USA končí se svou show The Late Late Show with James Corden. „Opouštím show především proto, že jsme daleko od domova, a opravdu chceme, aby naše děti (Max, 11, Carey, 8, a Charlotte, 4, - pozn. red.) věděly, jaké to je vyrůstat v Londýně, aby měly pevný vztah se svými prarodiči,“ připomíná jeho rozhovor s kolegou moderátorem Jimmym Fallonem web The Real Deal.

Anketa

Byli byste ochotní se kvůli zaměstnání přestěhovat do jiné země i s celou rodinou?
Ano, určitě bychom to zvládli bez velkých problémů.
60,1 %
My už takhle bydlíme.
3,8 %
Raději bez rodiny.
2,9 %
Ne, to si neumím představit.
33,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1281 čtenářů.

Rihanna prodává toto nádherné sídlo postavené v duchu tudorovského stylu

Jak bydlí VIP

Katy Perry si pořídila v LA penthouse s nádherným výhledem

Jak bydlí VIP

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám