Hlavní obsah

Virtuální procházka stánkem Volkswagenu ze zrušeného ženevského autosalonu

Novinky, laz

Volkswagen na svých webových stránkách zveřejnil virtuální prohlídku svého stánku z autosalonu v Ženevě. Březnová autoshow se kvůli pandemii koronaviru musela na poslední chvíli zrušit, zájemci se tak mohou podívat alespoň dodatečně.

Foto: Volkswagen

Virtuální prohlídka stánku Volkswagenu pro ženevský autosalon 2020

Článek

Své brány měl nejprestižnější evropský autosalon otevřít 3. března, takže když 28. února přišlo oficiální rozhodnutí celou akci zrušit, stánky už byly v podstatě připravené, dokonce i fyzicky postavené. Vizualizace a plány se pak připravují měsíce dopředu. Volkswagen se tak svým výtvorem chce pochlubit alespoň virtuálně.

Každý se tak klidně z gauče může po prezentaci Volkswagenu projít zde. Slouží k tomu šipky a po jednotlivých stanovištích se lze posunout pomocí tlačítka „play” vpravo.

Volkswagen představuje rychlý Golf třikrát jinak. GTI, GTD a GTE

Autosalon Ženeva

Velkorysé pódium je rozděleno do několika sekcí, které reflektují nejdůležitější novinky německé automobilky. A že jich letos nebylo málo.

Velkou část zaujímá „rodina Golf”, kde je k vidění jak standardní bestseller, tak i rychlé verze Golfu - zážehové GTI, GTD a plug-in hybridní GTE. Na verzi R si zatím počkáme, ale závodní oddělení značky zde prezentuje plug-in hybridní Touareg R.

Nejostřejší Volkswagen Touareg dostal písmeno R a baterii do kufru

Autosalon Ženeva

Velkorysý prostor pak má i podznačka ID s elektromobily ID.3 a ID.4. Prostor dostaly, nebo spíše měly dostat, i další modely značky včetně armády SUV, kabrioletu z crossoveru T-Roc nebo užitkové vozy.

Nezbývá než dodat, že se snad příští rok v Ženevě sejdeme fyzicky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám