Hlavní obsah

Biden nosí roušku rád, ale chybně, vysmíval se Trump

Právo, CNN, DPA, vpl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prezident USA Donald Trump se na čtvrtečním předvolebním shromáždění v Latrobe ve státě Pensylvánie posmíval způsobu, jakým nosí roušku jeho demokratický vyzývatel v listopadových volbách Joe Biden.

Foto: Profimedia.cz

Joe Biden

Článek

„Viděli jste někdy muže, který nosí roušku tak rád jako on? Často ji však mívá svěšenou a houpe se mu na uchu. Asi mu to dává pocit bezpečí. Kdybych byl psychiatr, řekl bych, že ten muž má nějaké problémy,“ řekl Trump podle listu The New York Times při shromáždění na letišti, kde měl prezidentský letoun Air Force One za zády.

Trump dodal, že uznává, že krytí úst a nosu je pro Američany nezbytné.

Biden se ve Wisconsinu setkal s rodinou zraněného černocha Blakea

Volby USA

Odborníci požadují, aby Američané důsledně dodržovali bezpečnostní opatření ve snaze zabránit opakování situace z letošního května, kdy došlo k prudkému nárůstu nových případů onemocnění po oslavách Dne obětí války (Memorial Day).

Reklama

Související články

Biden: Trump přispívá k násilí

Kandidát demokratů a amerického prezidenta Joe Biden odsoudil násilí v Portlandu ve státě Oregon a obvinil prezidenta Donalda Trumpa z rozdmýchávání násilí...

Výběr článků

Načítám