Hlavní obsah
Mleté maso: Recepty na skotské vejce, babiččinu sekanou, čevapčiči, lasagne
Sbalte si nože, hrnce a vařečky, vyrážíme na výlet. Naším parťákem bude mleté maso, které si připravíme po vzoru Italů, Američanů i divokého Balkánu....
Romská kuchyně: chudá, ale chutná
Na pondělí 8. dubna připadl Mezinárodní den Romů. Připojte se k dodatečným oslavám a uvařte si typické romské jídlo. Ruku vám povede semifinalista soutěže...
Recepty proti jarní únavě, plné darů přírody
Zažeňte jarní únavu jídlem! Příroda je plná rostlin, které se mávnutím kouzelné vařečky promění ve vitaminové bomby. Kopřivami počínaje, pažitkou konče. A co...
Klasické recepty bez lepku
I lidé s celiakií či alergií na lepek si rádi pochutnají na tradičních pokrmech naší kuchyně. Jak slaná i sladká jídla připravit, aby si je užil i zbytek...
Recepty na zdravá a odlehčená jídla s bylinkami
Díky chytrému výběru správných ingrediencí a bylinek získá jídlo benefit v podobě posilovny těla i duše. Inspirujte se recepty a radami Ivany Tischlerové.
Napečeno pro koledníky
Jaké dobroty do ruky přichystat na Velikonoční pondělí? Poradí vám jeden z našich nejlepších šéfkuchařů Jan Schanil, který se při tvorbě receptů inspiroval...
Velikonoční pečení: tvarohový věnec, brioškový mazanec, beránek, čokoládový bochánek a pusinky
Do Velikonoc zbývá jen několik dní, a je tak nejvyšší čas začít i s tradičním pečením. Připravili jsme pro vás několik osvědčených receptů na oblíbené...
Mlsání ke čtení: Recepty na toskánské cantucci, guacamole, slané košíčky a matcha sušenky
Něco sladkého k zamilované novele, ostřejší tyčinky k detektivce a retro sušenky k historickému románu. Zobání ke čtení zkrátka patří, zvlášť v březnu, kdy...
Sólo pro knedlíky: recepty na tvarohové, karlovarské, houskové, patricijské a brynzáky
My Češi jsme na knedlíky hrdí stejně jako Francouzi na svého kohouta na víně a Italové na milovanou pastu. Expert na knedlíky Petr Kosiner vám ukáže, jak na...
Recepty na 4 jídla z jedné pečeně
Slavnostní oběd na neděli a k tomu tři rychlá jídla a polévka jako bonus. Důkaz, že vařit se dá chutně i s minimálním úsilím a maximální úsporou času.
Postranní panel
Reklama
Reklama