Hlavní obsah
Recept na švestkové knedlíky z bramborového těsta
Také si je pamatujete z dětství? Věděli jste, že aby nám maminky a babičky osladily konec prázdnin, vkládaly do každé švestky kostku cukru? Tak proč to...
Recept na zapečený lilek s mozzarelou
Jednoduché jídlo jen z několika málo surovin. V troubě se vše krásně propojí a vznikne bohatý, ale lehký a voňavý pokrm.
Recept na holandský řízek
Kdo by neměl rád holandský řízek? Holandský se mu říká díky přidanému sýru. Holanďané by se možná divili. Ale my víme, že trocha goudy nebo eidamu mleté maso...
Od domácí majonézy k dokonalé tatarské omáčce
Nedovedeme si bez ní představit smažený sýr, květák nebo hranolky a jsou lidé, kteří podle její kvality a chuti hodnotí úroveň restaurace. Mezi zeleným...
Malé bobule s velkou silou: vyrobte si léčivý sirup i chutný likér z bobulí černého bezu
Dvakrát do roka přilákají keře černého bezu sběrače: na začátku léta se vypraví na omamně vonící květy, aby z nich připravili osvěžující domácí limonády...
Recept na kuřecí fajitas
Pokud vám došly nápady, co vařit, zkuste kuřecí fajitas. Kuře, paprika a cibule se opečou během pár minut, u stolu už jen stačí přidat rajčatovou salsu...
Večeře vyřešena toasty: recepty na oblíbené sendviče z celého světa
Když není času nazbyt, šunka a sýr mezi dva plátky opečeného chleba umí rychle zahnat hlad. Toasty a sendviče ale mohou být chuťově i mnohem zajímavější.
Recept na tříšálkové kuře, klasiku z tchajwanské kuchyně
Three cup chicken je klasika z tchajwanské kuchyně. Název odkazuje na tři hlavní přísady – sezamový olej, sójovou omáčku a rýžové víno.
Recept na čachochbili, voňavý gruzínský poklad
Voňavý gruzínský poklad – kuřecí maso v bohaté rajčatové omáčce, v níž se snoubí koření adžika, pálivé papričky a svěží koriandr. Podávejte ho s rýží nebo...
Recept na bramborový paprikáš
Pár poměrně levných surovin a taková lahůdka! Když se spojí v jednom hrnci cibule, rajčata a papriky, nemůže to dopadnout jinak.
Postranní panel
Reklama
Reklama