Hlavní obsah

FRAGGER: Nový pořad odhaluje tajemství esportu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Esport je rapidně rostoucí odvětví, před kterým nelze zavírat oči. Výdělky hráčů dosahují astronomických výšin a každý rok mu roste sledovanost. Novinky.cz tak uvádějí nový pořad, který se zaměřuje čistě na esport a vše kolem něj.

Video: Novinky

 
Článek

Pořadem bude diváky provázet Filip Lejček, zkušený moderátor a znalec esportu. Hosty budou významné osobnosti esportové scény, jako Lukáš Pleskot, Saberlight, Ecoo a mnoho dalších. S diváky se podělí o své příběhy a pohledy na rychle se vyvíjející svět esportu a o tom jak se do něj dostali.

„Naším cílem je přiblížit svět esportu i lidem, kteří se o něj nezajímají. Při jeho tvorbě jsme ale nezapomněli ani na fanoušky virtuálních klání, a tak se mohou těšit na všechny hvězdy z lokální scény,“ přibližuje nový pořad dramaturg David Ryneš.

V rámci pořadu budou představeny reportáže o historii esportu, o největších úspěších České republiky v tomto oboru, o vztahu esportu a olympiády a mnohé další. Nebudou chybět ani zajímavá témata, jako je ženská scéna v esportu nebo vliv streamerů.

Pořad odstartuje na serveru Novinky.cz už 20. července a bude vycházet jednou týdně.

Reklama

Výběr článků

Načítám