Hlavní obsah

Katy Perry si pořídila v LA penthouse s nádherným výhledem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tmavohnědé dřevěné podlahy kontrastující s bílými stropy a zdmi, nádherný výhled na Los Angeles a klasicky zařízené domácí kino v červené barvě. Tak vypadá penthouse, který si v minulých dnech koupila americká zpěvačka Katy Perry. Utratila za něj v přepočtu 244 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Katy Perry si koupila v Los Angeles penthouse na vršku známého mrakodrapu Sierra Towers.

Článek

Penthouse v nejvyšším podlaží slavného mrakodrapu Sierra Towers v losangeleské čtvrti Hollywood Hills vznikl v minulých letech spojením dvou původně samostatných bytů. Díky tomu se nyní může pochlubit užitnou plochou 280 m2. Jeho nejnovější majitelkou se stala americká zpěvačka a textařka Katy Perry, jež na sebe upoutala pozornost hitem I Kissed a Girl.

Jak vysvětluje web Dirt, muzikantka, která je zároveň porotkyní soutěže American Idol, loni prodala dům v Beverly Hills a přestěhovala se do rodné Santa Barbary. V Los Angeles si ale zjevně chtěla nechat něco v záloze, a patrně proto nyní padla volba na apartmá v domě, který navrhl architekt Jack A. Charney. Ostatně, není ani první ani poslední slavnou osobností, která v proslulém mrakodrapu byt vlastní. Byty si v něm v hlubší i blízké minulosti koupili například Sandra Bullocková, Courtney Coxová, Ozzy Osbourne, Adam Sandler nebo Cher.

Samotný penthouse zaujme na první pohled příjemnou, až uklidňující kombinací tmavě hnědé a bílé. První z barev mají podlahy z ořechového dřeva, druhou má výmalba prakticky ve všech místnostech s výjimkou domácího kina. To je zařízené v klasickém stylu kombinujícím opět tmavě hnědé dřevo, ovšem tentokrát s červeným sametem, jímž jsou potaženy všechny stěny i nábytek.

V bytě je rovněž kancelář a cvičební místnost například pro jógu a také bar v obývacím pokoji. Kuchyň je zařízena překvapivě v tmavším stylu, dvířka skříněk ovšem takto skvěle ladí s barvou a materiálem podlahy. Světlými prvky jsou tak velké spotřebiče s chromovými povrchy a pult sloužící zároveň jako snídaňový bar s povrchem z bílého kamene.

To, čím penthouse nadchne, jsou ovšem výhledy z jeho obrovských oken sahajících od země takřka ke stropu. Jsou jimi otevřeny stěny nejenom v obývacím pokoji a v hlavní ložnici, ale také v přilehlé koupelně obkládané mramorem, což proměňuje koupání v samostatně stojící sněhobílé vaně na jedinečný zážitek.

V bytě jsou pouze dvě ložnice a doprovází je dohromady tři koupelny. Jak uvádí web Architectural Digest, zpěvačka a autorka hitu Roar apartmá koupila za 11 milionů dolarů, tj. v přepočtu za 244 milionů korun.

Anketa

Máte rádi domácí kina zařízená v klasickém stylu (červené zdi, zlaté detaily apod.), anebo v modernějším?
V klasickém
9,2 %
V modernějším
23,4 %
Pokud má to kino skvělé parametry pro sledování a poslech, je mi úplně jedno, jaký bude mít styl.
67,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 568 čtenářů.

Fešák z Top Gunu Miles Teller nabídl k prodeji svůj dům v Los Angeles, který mu vykradli

Jak bydlí VIP

Tommy Lee z Mötley Crüe konečně prodal dům, ve kterém prý straší duch

Jak bydlí VIP

Může se vám hodit na Zboží.cz: Smile - Katy Perry [CD], Prism – Katy Perry [CD]

Reklama

Související témata:
Katy Perry

Související články

Výběr článků

Načítám