Hlavní obsah

Fešák z Top Gunu Miles Teller nabídl k prodeji svůj dům v Los Angeles, který mu vykradli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příjemný vzdušně působící interiér s trámy na stropech i kinosál připomínající prostředí vesmírných lodí ze seriálů. Tak vypadá dům, který se po sedmi letech užívání rozhodl nabídnout k prodeji americký herec Miles Teller. Za patrový dům v Los Angeles, který na počátku roku navštívili zloději, by rád získal 5,7 milionu dolarů (125 milionů korun).

Foto: Profimedia.cz

Herec Miles Teller se rozhodl prodat svůj dům.

Článek

Tento dvoupodlažní dům v losangeleské čtvrti Studio City působí vcelku nenápadně, v ulici stojí hned několik jemu hodně podobných. Od toho sousedního jej odlišuje především prejzová střecha.

Dům si před sedmi lety koupil herec Miles Teller, který se v minulých letech proslavil především díky filmu Top Gun: Maverick, a jak uvádí web Dirt, zaplatil za něj tehdy tři miliony dolarů (cca 66 milionů korun). Herec se společně se svou ženou modelkou Keleigh Sperryovou nedávno přestěhoval do většího ve čtvrti Pacific Palisades, a proto svůj starý domov prodává.

Stavení stojí na zhruba 3000 m² velkém pozemku, jenž lemuje živý plot, vstup do něj vede skrz dřevěné brány a vrátka. Dům je relativně nový, pochází z roku 2016 a je v něm dohromady pět ložnic doprovázených sedmi koupelnami.

Tommy Lee z Mötley Crüe konečně prodal dům, ve kterém prý straší duch

Jak bydlí VIP

Pohledný syn Cindy Crawfordové si pořídil svůj první dům. Je plný letní atmosféry a dal za něj 72 milionů

Jak bydlí VIP

Interiér na první pohled zaujme příjemným laděním se spoustou prvků z přírodních materiálů. S výjimkou koupelen jsou zde dřevěné podlahy a v některých místnostech jsou na stropech trámy. Kuchyň pak má dřevem obložený celý strop, čímž tato místnost, jíž vévodí bílým kamenem obkládaný ostrůvek, získává jemně rustikální atmosféru. Z každé strany kuchyně je pak jedna spíž.

Na kuchyň navazuje obývací pokoj s posezením v podobě široké bílé sedací soupravy a televizí v sousedství kuchyně je pak samostatná jídelna s vinotékou od země ke stropu. V přízemí lze rovněž objevit domácí kino, jehož stěny tak trochu připomínají interiér vesmírných lodí ze seriálů a filmů. Místnost, která byla původně ložnicí, si pár nechal proměnit na tělocvičnu.

Před domem na obývací pokoj navazuje terasa s jídelním stolem krytá střechou. Za terasou je rovný pěstěný trávník sloužící jako malá pláž s lehátky u bazénu s vířivkou. Po straně bazénu je pak venkovní, zčásti zastřešená kuchyň s vlastním posezením, BBQ a televizí.

V patře domu se nacházejí čtyři ložnice, každá s vlastní koupelnou. Hlavní z nich má vlastní balkon s výhledem na zahradu, na kterou se vychází skrz dvoukřídlé dveře.

Jak podotýká web Architectural Digest, navzdory pěknému vybavení a vyhledávaným designovým prvkům není moc překvapením, že se herec se svou ženou rozhodli dům opustit. Počátkem roku, když byl pár mimo státy, se k nim domů vloupali zloději. Manželé svůj domov nabídli k prodeji za 5,7 milionu dolarů (tj. za 125 milonů korun).

Anketa

Bylo by pro vás vykradení důvodem ke stěhování?
Ano, už bych v tom domě/bytě dál nedokázal/a klidně žít.
6,1 %
Jen kdyby tam toho zloději hodně poničili či vzali.
2,6 %
Nevím, tu zkušenost nemám. Kdo ví.
36,1 %
Asi spíš ne.
7,2 %
Ne. To by pro mě důvodem ke stěhování rozhodně nebylo.
48 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 460 čtenářů.

David Koller se ve svém domě se zahradou a vinicí cítí spokojený

Jak bydlí VIP

Domov Jana Hřebejka je autentický, barevný, plný knih a obrazů

Jak bydlí VIP

Reklama

Související témata:
Miles Teller

Související články

Výběr článků

Načítám