Hlavní obsah

Rihanna prodává toto nádherné sídlo postavené v duchu tudorovského stylu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kámen střídající se s hrázděním, břidlicové střechy… Tento nádherný dům v Beverly Hills, jenž je postaven v duchu tudorovského stylu, musí chytit za srdce snad každého. Jeho majitelkou je zpěvačka Rihanna, která jej koupila přibližně před dvěma lety a nyní se ho snaží prodat. K ceně, za niž jej pořídila, si přihodila zhruba půl milionu dolarů (11 milionů korun).

Foto: Profimedia.cz

Rihanna nabídla k prodeji tento nádherný dům

Článek

Americká zpěvačka původem z Barbadosu má zjevně slabost pro krásné domy. Kdyby nic jiného, rozhodně o tom svědčí sídlo z roku 1939, které si koupila přibližně před více než dvěma lety. Tehdy za něj utratila 10 milionů dolarů (220 milionů korun).

Ačkoli jde o poměrně starý dům, případný zájemce se nemusí obávat nutnosti rekonstrukce, neboť tu mu dopřála již současná majitelka.

Celková užitná plocha domu 473 m2 je rozdělena mezi hlavní budovu a byt umístěný nad garáží pro dva vozy. Dohromady tu jsou čtyři ložnice a k nim pět koupelen.

Katy Perry si pořídila v LA penthouse s nádherným výhledem

Jak bydlí VIP

V přízemí sídla je možné objevit kuchyň zařízenou bílými skříňkami a spotřebiči v nerezovém provedení, výjimkou je centrální ostrůvek s barem, jenž má bílou pracovní desku, ale nohy a skříňky se šuplíky jsou šedomodré. V kuchyni je rovněž snídaňový koutek a hned vedle je obývací pokoj, který se zahradou propojují francouzské dveře.

V domě nechybí ani jídelna pro formální příležitosti a další obývací pokoj, jenž má kamenem obkládaný krb a jeho tmavě hnědým dřevem obkládaný strop sahá až pod střechu. Stejně hnědý strop s trámy a krbem, tentokrát obkládaný cihlami a doplněný píckou k ohřívání pokrmů, má mediální místnost s velkoformátovou televizí.

V patře hlavní budovy jsou tři ložnice, z nichž ta hlavní má rovněž vlastní krb, posezení a soukromý balkon i luxusní vanu na nohách a mramorem obkládaný sprchový kout.

Za domem je zahrada s výměrou takřka 2000 m2, kde je bazén, ale také zastřešené ohniště s posezením, půlka basketbalového hřiště (na trénink) a spousta míst, kde se dá pohodlně lenošit o samotě i se spoustou přátel.

Již zmíněný byt pro hosty zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici a pracovnu.

Není jistě bez zajímavosti, že dům stojí jen kousek od jiné nemovitosti, jež rovněž patří zpěvačce. Jak spekuluje web Mansion Global, není příliš pravděpodobné, že by Rihanna v domě, který nyní nabízí k prodeji za 10,5 milionu dolarů (231 milion korun) někdy trvale bydlela, neboť s nejvyšší pravděpodobností obývá právě onen sousední.

Anketa

Líbí se vám domy napodobující historické styly?
Ano, obvykle jsou moc hezké.
88,2 %
Jenom některé, ale bývá jich málo.
7,3 %
Ne. To není nic pro mě.
4,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1773 čtenářů.

Tommy Lee z Mötley Crüe konečně prodal dům, ve kterém prý straší duch

Jak bydlí VIP

Reklama

Výběr článků

Načítám