Hlavní obsah

Jak vylepšit svou techniku při orálním milování

Novinky, Eliška Fischerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dokáže okořenit sexuální život, funguje jako skvělá předehra, a zároveň posiluje pouto mezi mužem a ženou. Řeč je o orálním sexu, který mnoho párů zbytečně podceňuje. Pokud se k těmto lidem řadíte, zkuste orálnímu sexu dát ještě jednu šanci. S vyladěnou technikou i několika triky vám zaručujeme, že budete královnou této sexuální disciplíny.

Foto: Profimedia.cz

Orální sex funguje jako skvělá předehra.

Článek

V první řadě je důležité říci, že neexistuje jednotný návod, který by říkal, jak má dokonalý orální sex vypadat. A tak záleží na samotných párech, jak k této sexuální aktivitě přistoupí. Podstatné je pouze to, abyste se do orálního sexu nenutila a neprováděla ho jenom pro úsměv svého partnera.

I když by se mohlo zdát, že žena při orálním sexu pouze „dává“, opak je pravdou. Ve skutečnosti jde o výjimečný způsob, jak se spojit se svým partnerem a oddávat se sexuální vášni. Dobrou zprávou je, že techniku orálního sexu můžete neustále posouvat kupředu, a tudíž zážitek prohlubovat. Jak na to?

1. Pozor na zuby

Všechny ženy by měly ctít pravidlo, že kousání do orálního sexu nepatří! Samozřejmě, že k určitému kontaktu zubů a citlivé pokožky dojde, avšak v žádném případě byste se neměla uchýlit k sání přes zuby, ožužlávání nebo kousání. V tomto ohledu vám pomůže jednoduchý trik: pokuste se přes přední zuby „přetáhnout“ rty. Uvidíte, že rázem si partner oddychne a orální sex si bude bez obav užívat.

Sexuolog Jaroslav Zvěřina: Orální sex je příjemné zpestření i riziko

Vztahy a sex

2. Navažte oční kontakt

Při orálním sexu sice máte plné ruce práce, ale to nebrání tomu, abyste alespoň na malý moment vzhlédla ke svému partnerovi. Oční kontakt je totiž skvělým způsobem, jak vytvořit intimitu a hluboké spojení s partnerem.

„Dívat se někomu do očí a přinutit ho, aby vám pohled oplatil, vytváří vzrušující okamžik,“ říká sexuální terapeutka Vanessa Marinová.

Jenom si dejte pozor, abyste na svého partnera příliš „necivěla“. Bohatě postačí, když čas od času vzhlédnete a pohledem zkontrolujete, zda si partner orální sex užívá.

3. Nebojte se změn

I u orálního sexu platí, že bychom neměly zabřednout do rutiny. Pokud máte svou osvědčenou techniku, zapomeňte na ni! Při následném orálním sexu zapojte svou fantazii a provádějte věci, na které váš partner není zvyklý.

Vyzkoušejte obě ruce, změňte pohyb úst nebo promyslete, zda do orálního sexu nepřizvete sexuální hračku. I v tomto ohledu platí, že byste měla provádět pouze věci, které jsou příjemné vám i partnerovi.

Proč se nebát společné masturbace s partnerem

Vztahy a sex

4. A co sperma?

Ruku na srdce, většina žen se orálnímu sexu vyhýbá právě kvůli vyvrcholení. I když vás sperma může děsit nebo ve vás vyvolává nervozitu, měla byste vědět, že nejde o nic „nechutného“ nebo „hříšného“.

„Některé ženy považují orální sex za ponižující, ale ve skutečnosti je to skvělý způsob, jak ocenit svého partnera a vyjádřit mu lásku,“ vysvětluje sexuální kouč Mark Michaels pro Bustle.

Na druhou stranu nic nebrání tomu, abyste svému partnerovi citlivě vysvětlila, že sperma nechcete polykat. Chápající protějšek to jistě pochopí a vyjde vám vstříc.

5. Použijte ruce

Vaše ústa jistě odvádějí skvělou práci, ale při orálním sexu můžete zapojit i ruce. Nebojte se jemně hladit partnerovo tělo, dotýkejte se varlat a nezapomeňte ani na šourek. Pro partnera může být vzrušující také situace, kdy se budete dotýkat sama sebe. Nemusíte nutně vypadat jako z filmu pro dospělé, postačí, když si při orálním sexu pohladíte boky nebo prsa.

Jak se poprsí mění během milování

Vztahy a sex

6. S hloubkou opatrně

Možná to vypadá jako hračka, ale provedení je mnohem obtížnější. Pokud chcete partnera přivést do extáze tzv. hlubokým hrdlem, rozhodně postupujte zlehka. Ze začátku prozkoumávejte své hranice a najděte si hloubku, která vám vyhovuje.

Věřte, že váš partner rozhodně nestojí o to, abyste se dusila penisem nebo vydávala zvuky, které přicházejí v důsledku dávivého reflexu. Navíc, mnoho zábavy si lze užít i se špičkou penisu, a tak se nemusíte nutit do něčeho, co je vám nepříjemné.

7. Naslouchejte partnerovi

A to nejdůležitější na závěr! Při orálním sexu vnímejte partnera, jeho vzdechy i výraz ve tváři. Právě to vám napoví, zda si orální sex doopravdy užívá. Někteří muži se nebojí ani slovních komentářů a rad, které taktéž můžete následovat.

Například, pokud vám partner říká, abyste nepřestávala, rozhodně neměňte tempo nebo techniku. Naopak si jeho slova vezměte k srdci a dopřejte mu slastné vyvrcholení.

Reklama

Související témata:

Související články

Co se děje s naším tělem při autoerotice

Masturbace je ve společnosti stále jedno velké tabu. Přesto je zřejmé, že čas od času masturbují nejen muži, ale také ženy. Není divu, právě masturbace spouští...

Výběr článků

Načítám