Hlavní obsah

Teta se rozpovídala – Ivanka je miniDonald

Právo, CNN, ROŠ

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prezidentova dcera Ivanka Trumpová (38) je on v menším vydání a mladší syn Eric (36) ze sebe veřejně udělal troubu. V druhé audionahrávce zveřejněné Trumpovou neteří Mary (55) to říká prezidentova sestra Maryanne Trump Barryová (83), do loňska federální soudkyně.

Foto: Carlos Barria, Reuters

Dcera Ivanka Trumpová se svým manželem Jaredem Kushnerem

Článek

„Ona je jen o ní samé… Ano, je to miniDonald,“ podotýká Barryová v nahrávce poskytnuté stanici MSNBC. Dodala, že otec je z ní „otupělý“. „Vždycky byl. Pořád byla jeho oblíbenkyní.“

Kritizovala Ivanku i za chabý úsudek, když umístila na Instagram svůj snímek s jedním ze svých tří dětí právě v den, kdy hlavní zprávou bylo oddělování dětí ilegálních imigrantů od rodičů americkými úřady na hranicích s Mexikem.

Lže a nemá žádné zásady, prohlásila o Trumpovi jeho sestra

Amerika

„A pak je tu Donald, který nikdy nic pro nikoho neudělal, jen pokud se mu to hodí,“ řekla dále sestra o prezidentském bratrovi. „O čemkoli, co udělal, řekl: ,Podívejte se, co jsem vykonal. Nejsem úžasný?‘ A přitom je to držgrešle, jako byl otec, fakt,“ vyznala se Barryová.

Rozhovory jedním ze zdrojů knihy

Podle jejího mínění ze sebe synovec Eric udělal na veřejnosti troubu. Ze zprávy však není patrné, jestli to je kvůli manévrům kolem vykazování výše majetku rodinného podniku, což vyšetřuje newyorská prokuratura.

Vztah Melanie Trumpové a Ivanky? Jeden pohled mluví za vše

Koktejl

Nahrávka následovala týden po první, v níž Barryová prohlásila, že Trumpovi nelze věřit, že nemá žádné zásady a je chorobný egoista. Jeho neteř Mary Trumpová vydala minulý měsíc knihu o rodinném zázemí prezidenta a pro ten účel si rozhovory natáčela. Ve státě New York je to legální, když s tím souhlasí aspoň jeden z účastníků.

Reklama

Výběr článků

Načítám