Hlavní obsah

Vztah Melanie Trumpové a Ivanky? Jeden pohled mluví za vše

Novinky, Tomáš Skoupý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O tom, že mezi první dámou Spojených států a dcerou amerického prezidenta panuje napětí, se spekuluje již dlouho. Nyní tyto spekulace podpořilo jejich setkání na veřejnosti během republikánského sjezdu. Melania Trumpová se přinutila k úsměvu, jakmile ale Ivanka zmizela z dohledu, rysy jí opět ztvrdly.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Melanie Trumpová vrhla na Ivanku "smrtící" pohledVideo: Reuters

 
Článek

Melania Trumpová věnovala Ivance pohled typu „mám tě ráda jenom proto, že musím“. Takové jsou typické reakce na setkání dvou nejbližších žen amerického prezidenta.

Zatímco Ivanka se při čtvrtečním vystoupení na republikánském sjezdu nepřestávala zářivě usmívat, první dáma se na svou nevlastní dceru jen krátce a velice nuceně usmála.

Reakce Melanie neušla uživatelům sociálních sítí, zvláště když byl jen o pár hodin dříve zveřejněn výňatek z knihy od bývalé přítelkyně první dámy Stephanie Winston Wolkoffové pojednávající mimo jiné právě o vztahu Melanie a Ivanky Trumpových.

Melania není žádná puťka, tvrdí životopis první dámy USA

Amerika

Výňatek pojednává o „Operaci Blokování Ivanky“, kterou měla Melania rozjet během příprav na Trumpovu inauguraci.

Wolkoffová, která pomáhala s přípravami na většinu velkých prezidentských akcí, vzpomíná, jak se Melanie rozhodla upozadit Ivanku za každou cenu. Měla to být reakce na snahu Ivanky dostat do popředí sebe, manžela Jareda Kushnera i její tři děti a řídit celý program inaugurace.

„Byla to Donaldova inaugurace, nikoliv Ivančina. Ale nikdo nebyl natolik statečný, aby jí to řekl. Melania z toho nebyla nadšená,“ uvedla Wolkoffová.

Reklama

Výběr článků

Načítám