Hlavní obsah
Článek

Linecké těsto: tajemství dokonalé křehkosti

Linecké těsto je velmi univerzální: kromě klasických koleček z něj připravíte spoustu dalších druhů cukroví, korpusy na plněné košíčky i základ pro rychlé řezy...

Zobrazit předchozí

Recept na škvarkovou pomazánku

Škvarková pomazánka je jedním z pokrmů, které v sobě nesou vůni domova, vzpomínky na babiččinu kuchyni a poctivou chuť českého venkova. V době, kdy se trendy...

Plněné bramborové knedlíky s houbami

Plněné bramborové knedlíky patří mezi stálice české kuchyně, které si získaly srdce gurmánů napříč generacemi. Inspiraci na jemné bramborové těsto, které...

Recepty na masové kuličky na čtyři způsoby

Dají se připravit na tisíc způsobů – v omáčce, na pánvi, v troubě i na grilu. Vždy si ale zachovají šťavnatost a hravost. Teď už se jen rozhodnout, zda je...

Recept na chilli pastu

Máte rádi, když jídlo pořádně pálí a voní česnekem? Připravte si chilli pastu, kterou využijete do polévek, nudlí, na opečené maso i jen tak na chléb s máslem.

NačítámZobrazit další