Hlavní obsah
Recept na snadnou polévku, která zasytí: Zeleninová s tvarůžkovými noky
Tento recept je lehký, nápaditý, ale současně zasytí. Recept na jednoduchou zeleninovou polévku pochází přímo z kuchyně známé značky Olomoucké tvarůžky....
Recept na zimní salát s dýní a cizrnou
Dýně hokkaido má vysoký obsah vitaminů A a C a je dobrým zdrojem vlákniny. Cizrna je zase skvělou potravinou pro vegetariány a vegany, protože je bohatá na...
Jednoduchý dezert nejen ke Dni matek. Nepečený jablečný koláč do skleničky
Dezerty do skleniček jsou skvělá volba pro ty, kteří s pečením začínají: nevyžadují složité zdobení, a přesto udělají velký dojem. Tento jablečný „koláč“ je...
Domácí hořčice: Detail, který z vás udělá hvězdu grilovací sezony
K létu patří buřty a klobásky opečené na ohni – a k nim samozřejmě hořčice. Nic proti plnotučné klasice z kelímku, ale pokud vás baví v kuchyni trochu...
Recept na oopsie bread, nadýchaný chléb bez mouky
Oopsie bread nebo také bezlepkové placky ze tří surovin (a špetky soli) slaví úspěchy na sociálních sítích a není divu — jsou lehké, rychlé a skvěle nahradí...
Recept na žloutkové věnečky
Že jsou žloutkové věnečky trochu starosvětské a vyšly z módy? Upečte je v mini verzi a raději rovnou celou krabici, zmizí okamžitě!
Do posledního kousku. Dejte zbytkům druhou šanci
Zapojte svou kreativitu a proměňte zbylé přílohy či porci masa, která by sotva stačila pro jednoho, v nové a originální pokrmy.
Recept na jarní jednohubky z listového těsta
Připravte jarní pohoštění, které se snadno vezme do ruky, není příliš velké a navíc má špetku vtipu. Listové těsto potřené jednoduchou pomazánkou poslouží jako...
Recept na nepečené kuličky à la mrkvový dort
Milujete mrkvový dort a rádi připravujete netradiční věci? Pak vyzkoušejte kuličky s podobnou chutí. Potřebujete jen pár ingrediencí, navíc nemusíte ani...
Pampeliška je divoký poklad jarní kuchyně. Vyzkoušejte poupata jako kapary nebo smažené květy
Smetanka lékařská neboli pampeliška roste na jaře téměř všude. Zahrádkáři ji považují za obtížný plevel, bylinkáři naopak za jednu z nejcennějších rostlin...
Postranní panel
Reklama
Reklama