Hlavní obsah

Na Florenci po pádu pod metro zemřel muž. Prodloužil se úsek výluky

Praha
Aktualizováno

Ve stanici metra Florenc na trase C spadl v sobotu dopoledne muž pod vlak, zraněním na místě podlehl. Nehoda prodloužila úsek výluky metra, která v sobotu ráno začala. Zhruba po hodině se provoz obnovil, vlaky na trase C nejezdily mezi stanicemi Nádraží Holešovice a Pražského povstání. Vyplývá to z informací od mluvčí pražské zdravotnické záchranné služby Jany Poštové a webu Dopravního podniku hl. m. Prahy.

BEZ KOMENTÁŘE: Na Florenci spadl člověk do kolejištěVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem. Na místo tak vyjel koroner,” řekla Poštová.

Podle mluvčího pražské policie Jana Rybanského člověk spadl pod vlak jedoucí do Letňan, policie dostala o události zprávu krátce po 11:00.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Na Florenc dorazili i hasiči a záchranáři.

Provoz metra na lince C je mezi stanicemi Muzeum a Pražského povstání kvůli výměně dřevěných pražců za betonové zastavený od sobotního rána po celý prodloužený víkend.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Stanice je uzavřena.

Výluka se podle webu dopravního podniku od 11:07 prodloužila z Muzea až na Nádraží Holešovice (dvě stanice metra za Florencí), stejně tak náhradní autobusová linka XC jezdí od stanice Pražského povstání až k Nádraží Holešovice.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Reklama

Související články

Střet metra s člověkem zastavil linku A

Provoz metra na lince A mezi stanicemi Želivského a Depo Hostivař se v pondělí brzy ráno na necelé dvě hodiny zastavil kvůli střetu soupravy s člověkem. Osoba,...

Výběr článků

Načítám