Hlavní obsah

Řidiče z tragické nehody na Vyškovsku testují na koronavirus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bučovice

Řidiče dodávky z noční nehody u Bučovic na Vyškovsku, kterou nepřežili dva lidé, testují na koronavirus. Podle policie jel šofér, který při havárii utrpěl lehká zranění, z ciziny a měl teplotu. Zasahující hasiči ani záchranáři v karanténě zatím nejsou.

Foto: ZZS Jihomoravského kraje

Tragická nehoda u Bučovic na Vyškovsku

Článek

Mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška uvedl, že o tom, že má řidič dodávky přijíždějící ze zahraničí teplotu, se zasahující hasiči dozvěděli až během zásahu.

„Nejeli jsme tam s tou informací. Místo zásahu jsme pak dezinfikovali, stejně jako použitou techniku a zasahující hasiče. Jim skončila směna, nemuseli pokračovat, čekají na výsledky vyšetření dotyčného," řekl ČTK Mikoška.

Dva lidé zemřeli po srážce dodávky s autem, tah na Slovensko je zavřený

Krimi

Na testování řidiče na koronavirus upozornil server iDnes.cz. Mluvčí záchranné služby Michaela Bothová řekla, že když se o pacienta záchranáři na místě starali, nezaznamenali žádné potíže nasvědčující respiračnímu onemocnění.

„Pacienta jsme ošetřili a s lehkým poraněním jsme ho transportovali do vyškovské nemocnice. Máme informaci, že potom došlo k nějakým projevům, které se staly indikací pro odběr, čekáme na jeho výsledek," řekla Bothová.

Řidič na Rychnovsku vypadl při nehodě z auta, srážku s dalším vozem nepřežil

Krimi

Při nehodě dodávky a osobního auta dva lidé zemřeli a tři se vážně zranili. Pětice jela v osobním autě. Silnice mezi Bučovicemi a Slavkovem byla asi devět hodin obousměrně uzavřená.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám