Hlavní obsah

Dva lidé zemřeli po srážce dodávky s autem, tah na Slovensko je zavřený

Novinky, kub
Bučovice
Aktualizováno

Dva lidé zemřeli a tři se těžce zranili při noční srážce dodávky a osobního auta v protisměru u Bučovic na Vyškovsku. Silnici mezi Bučovicemi a Slavkovem policie kvůli vyšetřování nehody obousměrně uzavřela.

Foto: ZZS Jihomoravského kraje

Tragická nehoda u Bučovic na Vyškovsku

Článek

Nehoda se stala krátce po půlnoci. Mluvčí záchranky Michaela Bothová ve čtvrtek ráno sdělila, že ještě před příjezdem zdravotníků na místě zemřel mladý muž.

„Další účastnici nehody, mladou ženu, zdravotníci resuscitovali, přes veškerou snahu se její životní funkce obnovit nepodařilo. Čtyři pacienti byli po ošetření, zaléčení a zafixování převezeni k další péči do nemocnice,” upřesnila mluvčí.

Řidič na Rychnovsku vypadl při nehodě z auta, srážku s dalším vozem nepřežil

Krimi

Zraněnými byly podle ní tři mladé ženy, které utrpěly těžká a středně těžká zranění, mladý muž byl zraněn lehce. Věk pacientů a obětí nehody záchranka neupřesnila.

Podle policie se nehoda stala v protisměru. „Řidič Fiatu Ducato, který jel od Slavkova na Bučovice, přejel za zatím nezjištěných příčin u obce Marefy do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím automobilem Mazda,” sdělila ČTK mluvčí policie Alice Musilová.

Řidič skončil v bezvědomí po srážce s dodávkou v Budějovicích

Krimi

Všech pět lidí podle Musilové cestovalo společně v osobním autě. Řidič dodávky byl zraněn pouze lehce, podle mluvčí u něj testy neprokázaly požití alkoholu ani drog. Okolnosti a příčinu nehody policie dále vyšetřuje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám