Hlavní obsah

Před pozitivním testem byl zdravý, tvrdí rodina. Za dva dny čtyřicátník zemřel

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřiačtyřicetiletý Adolph Mendez z amerického Texasu zemřel v souvislosti s nákazou novým koronavirem. Před nákazou byl podle své rodiny zcela zdravý. Zveřejnění případu otce šesti dětí má upozornit ostatní, aby nemoc nepodceňovali, napsal britský Daily Mail.

Foto: David Ryder, Reuters

Nakažených novým typem koronaviru neustále přibývá. Ilustrační foto

Článek

Mendez, jenž pracoval jako vychovatel v mateřské školce ve městě New Braunfels, po sobě zanechal tři syny, tři dcery a manželku Angelu. Právě ta zveřejnila příběh svého manžela, který byl podle ní před nákazou zcela zdráv.

Mendez byl pozitivně testován v úterý, jeho stav se během dvou dní rapidně zhoršil a on nemoci ve čtvrtek podlehl. „Pořád okolo slyšíte, jak jsou ohroženi hlavně starší a nemocní lidé, ale to nebyl Adolphův případ,” uvedla jeho manželka a její slova potvrdila jedna z dcer.

„Z celého srdce miloval svoji rodinu, chodil do kostela a angažoval se ve svém okolí,” uvedla jeho dcera.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

„Může se to stát opravdu každému, stejně tak jako mému manželovi,” dodala manželka muže, jehož přínos společnosti ocenil i tamní pastor Ray Still.

Adolph Mendez se stal 21. obětí v Texasu, kde bylo k čtvrtečnímu dni potvrzeno celkem 1651 případů nákazy novým koronavirem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám