Hlavní obsah

Na Lipně levnější skipas pro očkované

Největší jihočeský lyžařský Skiareál Lipno se rozhodl, že podpoří proočkovanost obyvatel Česka, a nabízí všem očkovaným skipas na celou sezonu za nižší cenu. Očkovaní lyžaři tak za něj místo 13 590 korun zaplatí 8910 korun.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Levnější skipas platí po celou letošní lyžařskou sezonu. Při jeho nákupu se lyžaři na pokladnách musí prokázat certifikátem o očkování. „Rozhodli jsme se vyslyšet výzvy hygieniků a podpořit očkování. Pro očkované bude celosezonní skipas za nejvýhodnější letošní cenu,“ potvrdil Matěj Kratochvíl, ředitel Skiareálu Lipno.

„Když si spočítám, že za skipas na jeden den zaplatím přes tisíc korun, tak tahle nabídka je výhodná a určitě si ho pořídím. Rozhodně pojedu lyžovat víc než osmkrát a ušetřím. Očkovaný jsem,“ reagoval na levnější skipas lyžař Marek Beneda z Českých Budějovic. Nabídka platí pro nákup jak na pokladnách v areálu, tak na e-shopu.

Ušetří téměř pět tisíc

Při zakoupení přes internet obdrží kupující výměnný poukaz, za který pak na pokladnách dostane skipas. A právě tam prokáže své očkování. „Skipas umožní lyžařům přijet kdykoliv, na libovolně dlouhou dobu a bez čekání u pokladen,“ dodal Kratochvíl.

Lyžaři, kteří mají dokončené očkování, tak na celosezonním skipasu ušetří téměř pět tisíc korun. Skipas je nepřenosný a platný pro denní i večerní lyžování. Vyzvedávat si ho bude možné od 1. prosince.

Je to podraz! Prodejci v Plzni se svíčkami symbolicky pohřbili trhy

Domácí

Pokud by nastala situace, že by se skiareál musel kvůli vládním opatřením uzavřít, provozovatelé buď skipas převedou do další sezony, nebo lyžařům vrátí peníze.

„Cením si rozumného a velmi vstřícného motivačního přístupu jednoho z našich nejnavštěvovanějších jihočeských skiareálů. V loňském roce jsme si lyžovačku moc neužili. Udělejme maximum pro to, abychom se letos mohli všichni ke sportu vrátit,“ řekl hejtman Jihočeského kraje Martin Kuba (ODS).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám