Hlavní obsah

Batman měl orálně uspokojovat Catwoman a začala názorová válka

Velké pozdvižení vyvolalo rozhodnutí stanice HBO Max, která vystřihla ze seriálu Harley Quinn scénu, kdy Batman zpříjemňuje Catwoman život orálním sexem. Ke kontroverznímu kroku se stanice rozhodla kvůli apelu komiksového vydavatelství DC Comics.

Foto: Profimedia.cz

Scéna s orálním sexem odvysílána nebude.

Článek

Podle vydavatelství DC Comics je scéna, kdy Batman prožívá velmi intimní chvilku s Catwoman, nepřijatelná. Podle názoru společnosti „superhrdinové takové věci nedělají”. Stanice HBO Max, která kreslený seriál vysílá, chystanou scénu vyřadila.

Spolutvůrce a výkonný producent seriálu Justin Halpern uvedl pro časopis Variety, že tvůrci museli scénu vynechat poté, co přišla zpráva od vedení DC Comics, že „takovou věc nemůžou v žádném případě vysílat”.

Fanoušci o rozhodnutí samozřejmě začali na sociálních sítích diskutovat. Někteří z nich tvrdí, že vystřihnutí scény není na místě. Batman by totiž podle nich byl ve skutečnosti zcela jistě dobrým milencem a orální sex pro potěšení partnerky by pro něj nebyl problém.

Nový díl Přátel rozpoutal šílenství. Pokračování ale provázel i nepříjemný problém

Koktejl

Halpern se v rozhovoru vyjádřil, že pro tvůrce bylo vzrušující pracovat s postavami padouchů. „U takových postav si můžete dovolit trochu víc, máte větší volnost,” uvedl. Když ale přišla od vydavatelství stopka, snažili se zástupci stanice argumentovat tím, že by superhrdinové jistě nebyli sobeckými milenci. Neúspěšně.

Podle Halperna hrálo roli také to, že společnost vydělává na prodeji hraček pro děti. Pokud by pak byl Batman spojený s orálním sexem, nebylo by to vhodné.

„Musím říct, že teď si budu Batmana vážit o něco méně,” zaznělo v reakcích na rozhodnutí televizní stanice. „Chcete mi říct, že Catwoman by randila s někým, kdo se o ní nepostará ve všech směrech?” reagovala další fanynka. „Batman nemůže být dobrý detektiv, pokud nedokáže najít ani klitoris,” zaznělo také.

Den otců: Svátek, který se u nás příliš neslaví

Styl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám