Hlavní obsah

Nový díl Přátel rozpoutal šílenství. Pokračování ale provázel i nepříjemný problém

Sedmadvacátý květen letošního roku byl mezi fanoušky seriálových Přátel velmi očekávaným datem. Stanice HBO GO totiž uvedla speciální díl Friends: Reunion s původním hereckým obsazením. Zájem ve Spojených státech byl tak obrovský, že aplikace nevydržela nápor a někteří diváci si museli na pokračování legendárního seriálu alespoň prozatím nechat zajít chuť.

Foto: Profimedia.cz

Herci se před kamerami potkali 14 let po odvysílání poslední epizody.

Článek

Od poslední epizody uplynulo už dlouhých 17 let, není proto divu, že očekávání od speciálního dílu byla obrovská. Joey, Chandler, Ross, Monica, Rachel a Phoebe se před kamerami potkali v doprovodu světových celebrit, mezi kterými nechybí třeba David Beckham nebo Justin Bieber.

Velké obavy o Chandlera. Fanoušky překvapilo, jak se na herci podepsal čas

Koktejl

Někteří diváci však měli krátce po zveřejnění epizody Friends: Reunion problémy s mobilní aplikací HBO GO, která nápor nevydržela a zhroutila se. Svoje rozhořčení fanoušci ventilovali zejména na twitterových účtech, kde se objevila řada sarkastických poznámek.

Ukázka z podcastu V českém znění zaměřeného na seriál Přátelé.Video: Novinky

„Nový díl by se klidně mohl přejmenovat na Den, kdy se aplikace HBO GO zhroutila. Někdo si to zřejmě pěkně odskáče,“ napsal jeden z uživatelů. „Mám tu aplikaci jen kvůli tomuhle dílu a ona přestane fungovat,“ čertila se další fanynka sitcomu.

Přátelé se konečně zase sešli v jedné místnosti. I ti čeští

Podcasty a pořady

Speciál není tak docela běžným dílem, herci v něm vzpomínají na natáčení, vracejí se k nezapomenutelným okamžikům a dávají vzpomenout na dobu, kdy byl seriál celosvětovou modlou fanoušků takřka po celém světě.

Kromě původních herců byl speciál impulzem také pro české dabéry, kteří přijali pozvání Novinek a v rámci podcastu V českém znění zavzpomínali na natáčení u jednoho stolu. Celé video s Miriam Chytilovou (Rachel), Pavlou Rychlou (Monica), Stanislavou Jachnickou (Phoebe) a Danielem Rousem (Ross) můžete zhlédnout zde. V audio podobě si povídání můžete pustit v přehrávači níže.

Anketa

Jak byste oznámkovali seriál Přátelé? (1 - nejlepší, 5 - nejhorší)
1
82,1 %
2
5,9 %
3
3,9 %
4
2 %
5
6,1 %
Celkem hlasovalo 7964 čtenářů.

PODCAST V ČESKÉM ZNĚNÍ

Foto: Novinky

Podcast V českém znění

Rozhovory se známými českými dabéry a herci, jejichž hlasy jsou známé někdy po celé generace. Nový díl vychází každý druhý čtvrtek na Novinkách a v podcastových aplikacích. Pořadem provází dabér Richard Wágner.

Střípky z natáčení můžete sledovat na Instagramu, všechny epizody naladíte i na Spotify, Apple Podcastech či platformě Podcasty.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám