Hlavní obsah

Slovák se neudržel na nohou, přesto sedl za volant. Několikrát boural

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednadvacetiletý opilý muž sedl v neděli v Banské Bystrici za volant. Kamera ho přitom chvíli předtím zachytila při chůzi, nebyl ani schopen se udržet na nohou a několikrát spadl.

Opilý muž sedl za volant a dvakrát boural.Video: Policie SR/Facebook

 
Článek

To mu nebránilo sednout na parkovišti, kam se dopotácel, do auta. Při pokusu vyjet narazil do dopravní značky. Po kontrole škod na voze opět nasedl a odjel. Po chvíli se vůz vrátil zpátky na parkoviště, přitom řidič naboural jedno z aut. Po parkovišti pak ještě manévroval, následně vystoupil, spadl na zem a zůstal ležet.

„Řidič byl nebezpečný sám sobě, už když šel po svých. Pak ale sedl za volant a manévry, které předvedl, měly naštěstí za následek jen škody na majetku,“ uvedla slovenská policie.

Při kontrole nafoukal 2,38 promile.

Další muž naboural do domu

Jiný opilec sedl za volant v obci Podbrezová v okrese Brezno na středním Slovensku. Narazil do zdi bytového domu. Při první dechové zkoušce nafoukal 52letý muž 3,21 a při opakované dechové zkoušce 3,52 promile.

Jak informuje slovenská policie, případ se stal v pondělí 21. listopadu. „Řidič narazil do zaparkovaného automobilu, pak sjel z vozovky a narazil do zdi bytového domu. Při nehodě nikoho nezranil,“ uvedla policie.

Řidiči byl zadržen řidičský průkaz a byl umístěn do policejní cely. „Byl obviněn z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a případ byl postoupen soudu k tzv. superrychlému řízení,“ dodala policie.

Řidič, který v Bratislavě zabil pět lidí, měl na kontě 16 přestupků

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám