Hlavní obsah

Lilia Khousnoutdinova s mužem na Vánoce praktikují udržitelnost, pak uletí na Island

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lilia Khousnoutdinova se svým mužem Karlem Janečkem mají dohromady šest dětí z různých vztahů, ale o Vánocích se prý sejdou všichni. Manželka miliardáře, který byl mezi prezidentskými kandidáty, prozradila, jak to u nich doma o svátcích chodí.

Jak letos bude trávit Vánoce Lilia Khousnoutdinova? Video: Novinky

 
Článek

„Přijedou k nám všechny děti, jenom se budou trošku střídat. Stromeček máme, postavili jsme ho na první advent. Už balím dárky, a to ekologicky, do recyklovaných krabic z dopravní společnosti. Strhávám z nich nálepky a pak tam lepím izolepu se zvířátky, která je taky recyklovaná. Ono to vypadá docela stylově a sjednoceně,“ svěřila.

Obsah už je běžnější, i když její nestarší syn, kterému je jedenáct, je prý nejspokojenější, když dostane například voucher, že byla jeho jménem podpořena nějaká záchranná stanice. Menší děti samozřejmě dostanou hračky, ale také se hodně dbá na udržitelnost. „Určitě ne barevný čínský plast,“ ujistila.

Tipy na udržitelné dárky, které potěší nejen milovníky přírody

Vánoce

Pokud jde o kuchyni, přizpůsobila se Lilia té české, v Tatarstánu, kde má předky, se stejně Vánoce neslavily. Pokouší se o cukroví, trápí se s vosími hnízdy, udělá i kapra, kterého moc nemusí, ale jednou za rok to zvládne.

Už teď se ale těší, až si udělají s manželem po Vánocích volno sami pro sebe. Odletí na Island, kde trávili i svatební cestu po loňské prosincové svatbě. Sice je tam v zimě opravdu velmi chladno a doba slunečního svitu je jen krátká, ale jim to vyhovuje. Proč, to prozradila ve videu u článku.

Čím potěšit muže pod stromečkem

Vánoce

Inspirace na dárky pro sportovce

Vánoce

Hodinky: Nadčasový dárek pod stromeček

Vánoce

Tipy na dárky do 250 korun

Vánoce

Reklama

Související témata:
Lilia Khousnoutdinova

Výběr článků

Načítám