Hlavní obsah

Tereza Ramba v bažině, s Prachařem, ale i s medvědem. Tak vypadají záběry z natáčení komedie Buď chlap!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co dělat, když jste nesmělý? Žena, kterou chcete, vás nepovažuje za dostatečně mužného? Co třeba přihlásit se na speciální kurz, který vede mariňák a slibuje, že z vás udělá chlapa? Právě touto cestou se vydá fotograf Pavel (Jakub Prachař), který chce žít se svou vysněnou (Tereza Ramba) v nové komedii Buď chlap! Premiéru si odbude již brzy.

Film o filmu. Buď chlap!Video: Bioscop

 
Článek

Děj se odehrává z velké části v prostředí Vysokých Tater, kam Pavel vyrazí na chlapácký kurz. „A vrátí se zpátky jako jiný, lepší člověk. Vlastně každý, kdo jede do Tater, se vrátí jako lepší člověk, to je něco jako jet do Tibetu, ale lepší, protože jsou to Tatry,“ vysvětlil s humorem sobě vlastním herec, jehož postava jede absolvovat kurz vedený bývalým mariňákem Weisnerem.

Foto: Bioscop

Buď chlap! Komedie, která svedla dohromady Jakuba Prachaře a Terezu Ramba.

Toho si zahrál Ondřej Sokol. „Weisner je… Snažím se vymyslet jiné slovo než idiot, protože to jsou postavy, které většinou hraju. Ale já si myslím, že on je ve skutečnosti hodný. Weisner je bývalý mariňák, je to chlápek, který si prošel peklem, byl u amerických SEALů, ve francouzské cizinecké legii, zachránil spoustu životů, přežil spoustu bojů… Akorát že nic z toho není pravda,“ dal nahlédnout do scénáře.

Tereza Ramba: Medvědi? Jsem na ně zvyklá z Kanady, navíc mám vždy po ruce sprej

Film

A jak to celé dopadne? Napovědět vám může film o filmu, který dostaly Novinky.cz exkluzivně k publikaci.

Buď chlap!
Délka: 96 minut
Režie a scénář: Michal Samir
Hrají: Jakub Prachař, Tereza Ramba, Ondřej Sokol, Sabina Remundová, Ester Geislerová, Ivana Chýlková, Igor Bareš, Naďa Konvalinková, David Prachař, Jakub Jenčík, Ondřej Veselý, Filip Novák a další
Premiéra: 23. března

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Výběr článků

Načítám