Hlavní obsah

Medvěda neufotíš. Film Buď chlap! o přeměně Jakuba Prachaře v muže představil trailer

Za necelé dva měsíce bude mít v českých kinech premiéru další česká romantická komedie. Jmenuje se Buď chlap! a natáčela se ve Vysokých Tatrách. V hlavních rolích se objeví Jakub Prachař jako fotograf Pavel, který se vydá dospět v muže do hor. Zachraňovat se ho tam vydá Tereza Ramba. Snímek ve čtvrtek představil trailer.

Buď chlap!Video: Bioscop

 
Článek

Zápletka děje se točí kolem jednoho kurzu, který vede bývalý mariňák Weisner v podání Ondřeje Sokola. Právě on se snaží pány, jak účastníkům akce říká, změnit v chlapy, muže. „Ostatní točí spíš s Tatrami v pozadí, my jsme se ale vydali s herci, štábem i technikou do míst, kam se odhodlá málokterý filmař,“ řekl k podmínkám natáčení, které rozhodně nebyly lehké, režisér Michal Samir.

Foto: Bioscop

Buď chlap! (2022) natáčení s Jakubem Prachařem a Terezou Ramba

Tereza Ramba vše upřesnila: „Medvěd, který si přijel s námi zahrát až z Maďarska, se prý bál elektrického proudu v drátech kolem nás. Jen nám nikdo neřekl, že v těch drátech žádný proud není. Přes to všechno mě to hrozně bavilo, chtěla jsem u toho být a myslím, že by to mohl být po dlouhé době velký úspěšný film pro každého.“

Ve vedlejších rolích se divákům představí další hvězdy českého filmu. Namátkou Sabina Remundová, Naďa Konvalinková, Ivana Chýlková, Ester Geislerová, David Prachař nebo Igor Bareš.

Film Buď chlap! do kin dorazí 23. 3. 2023.

Tereza Ramba s Jakubem Prachařem točí komedii Buď chlap!

Film

Film Buď chlap! První ukázka slibuje dobrodružství, Prachaře, Rambu a Sokola

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám