Hlavní obsah

Striptérky přišly o kšefty, bez práce ale dlouho nezůstaly

Novinky, tcs

Stát Oregon zavřel v souvislosti s šířící se pandemií nového koronaviru i noční bary a striptýzové kluby. Majitel klubu Lucky Devil Lounge se ale výpadek příjmů rozhodl vyřešit netradičně. Jeho striptérky nyní rozvážejí jídlo v rámci nové služby Boober Eats.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Majitel klubu Shon Boulden našel cestu, jak svůj klub i lidi, kteří v něm pracují, zachránit od toho, aby přišli o práci. Jeho nová služba využívá faktu, že nařízení stále povoluje podnikům jídlo a pití rozvážet. V tomto případě vám donesou vybrané menu spoře oděné děvy.

Celý nápad původně začal jako vtip na sociálních sítích, jenže Boulden s údivem zjistil, že po dovozu jídla striptérkami je opravdu velká poptávka. Pustil se tedy do seriózního plánu a zanedlouho zprovoznil službu Boober Eats (slovní hříčka, která připomíná rozvážkovou službu Uber Eats, boobs je slangový výraz pro prsa).

Od sedmé hodiny večerní do jedné hodiny v noci služba nabízí rozvážku menu, ze kterého si mohli zákazníci vybírat v klubu – smažená kuřata, steaky či minipárky. „Lidi to baví, někdy dovážíme jídlo jako překvapení, někdy na narozeninovou oslavu a někdy pro lidi, co se prostě zhulili,“ uvedl Boulden.

Kompletní proměna podnikání

Striptérky vždy doprovází ochranka a kvůli obavám z koronaviru platí rovněž pravidlo, které platí i ve striptýzových klubech: žádné dotýkání tanečnic. Striptérky jsou navíc vybaveny rouškami, rukavicemi a dezinfekcí.

Pro řadu tanečnic, jejichž valná část příjmů pochází stejně jako u číšníků z dýšek a darů od klientů, je zavření klubu existenční záležitostí. Proto novou službu přivítaly. „Pro většinu z nás bylo zavření klubů kompletní ztráta příjmů. Jsem tu, abych podpořila komunitu a zajistila si alespoň nějaký přísun peněz,“ uvedla Kiki, jedna z 25 tanečnic, které v současnosti jídlo rozvážejí.

Trump přiznal, že pandemie bude pro Američany náročnou zkouškou, čínský virus ale porazí

Koronavirus

Boulden se snaží zaúkolovat co nejvíce svých zaměstnanců. Kuchaři vaří jako normálně, ochranka vozí tanečnice a barmani se proměnili na operátory, kteří vyřizují objednávky. „Je to bláznivé, kompletně jsme proměnili náš byznys do úplně jiné služby,“ uzavřel Boulden.

Reklama

Výběr článků

Načítám