Hlavní obsah

Hanks s manželkou byli propuštěni z nemocnice. Domů se ale jen tak nepodívají

Novinky, nčs

Americký herec Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilsonová, oba pozitivně testovaní na nákazu novým koronavirem, byli propuštěni z nemocnice v australském městě Gold Coast. Oba však nadále zůstávají v karanténě.

Foto: Profimedia.cz

Tom Hanks s manželkou Ritou Wilsonovou

Článek

Populární herec byl pozitivně testován minulý týden v Austrálii. Na přípravách natáčení filmu o Elvisi Presleym jej doprovází i manželka Rita Wilsonová, která vystupovala minulý víkend v tamní opeře před více než dvěma stovkami diváků. Středeční testy potvrdily nákazu také u ní.

Po hospitalizaci v nemocnici ve městě Gold Coast byla dvojice po pěti dnech propuštěna do domácí karantény, kterou společně tráví v pronajatém domě, informoval britský Daily Mail.

Hanks uvedl, že se s Wilsonovou před výsledky testů pohybovali například na pláži, kde mohli nakazit další osoby. „Lidé, kteří s dvojicí přišli do blízkého kontaktu, nyní budou v karanténě,” uvedla premiérka státu Queensland Annastacia Palaszczuková.

Nakažený Hanks s manželkou vyslali světu pozitivní zprávu

Koronavirus

Třiašedesátiletý Hanks informuje miliony fanoušků prostřednictvím sociálních sítí. „My Hanksovi budeme testováni, pozorováni a izolováni tak dlouho, jak to bude vyžadovat veřejné zdraví a bezpečnost,” oznámil minulý týden herec, jenž poděkoval okolí a vyzval všechny, aby pečovali o své zdraví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám