Hlavní obsah

Nakažený Hanks s manželkou vyslali světu pozitivní zprávu

Novinky, nčs

Americký herec Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilsonová zůstávají po nákaze novým koronavirem v Austrálii. Třiašedesátiletý herec a jeho stejně stará manželka jsou nyní v izolaci ve městě Gold Coast na východě země.

Foto: Profimedia.cz

Tom Hanks a Rita Wilsonová

Článek

Hanks oznámil nákazu novým koronavirem v noci na čtvrtek. O den později pak přidal oblíbený herec prostřednictvím Instagramu další informace o vývoji situace, v níž se snaží zůstat pozitivně naladěn.

„Chtěli bychom s Ritou moc poděkovat všem, kteří se o nás starají. Onemocněli jsme nemocí Covid-19 a zůstáváme v izolaci, takže momentálně nákazu nešíříme dál. Bereme to, jak to je. Víme, že u některých lidí nemoc způsobila vážné zdravotní problémy,” napsal herec.

„Abychom se z toho všichni dostali, musíme se řídit radami odborníků a dávat pozor na sebe i ostatní,” nabádal Hanks a přidal hlášku z filmu Velké vítězství, v němž v roce 1992 exceloval. „V baseballu se nepláče,” narážel na aktuální situaci.

Scéna z filmu Velké vítězství (1992)

Hanks tak musí v Austrálii pozastavit přípravy natáčení filmu o Elvisi Presleym. Rita Wilsonová ještě před izolací vystupovala o víkendu v opeře v Sydney, kde bylo v tu chvíli 207 diváků.

Tom Hanks je nakažen koronavirem. USA zakázaly cesty z Evropy

Koronavirus

„My Hanksovi budeme testováni, pozorováni a izolováni tak dlouho, jak to bude vyžadovat veřejné zdraví a bezpečnost,” zdůraznil herec ve čtvrtek i v příspěvku na Twitteru.

Reklama

Výběr článků

Načítám