Hlavní obsah

Místo mýdla používala kostku sýru. Zjistila to až po několika dnech

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V době pandemie nového koronaviru je lidem velmi důrazně doporučována zvýšená hygiena. Do ní jistě patří i umývání rukou mýdlem, což se snažila plnit i jistá žena z Washingtonu. Až po několika dnech si ale uvědomila, že „něco nehraje”.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Se svým příběhem se Miley, jejíž příjmení nebylo zveřejněno, „pochlubila” na sociálních sítích. V domnění, že dbá na rady odborníků a poctivě si umývá ruce, používala několik dní kostku čedaru.

„Nechala jsem ho v kuchyni, když jsem byla trochu v náladě, a druhý den jsem měla za to, že je to kostka mýdla, tak jsem ji používala,” vysvětlila Miley.

Pilot letadla vyslal lidem na zemi jasný vzkaz

Koktejl

„Bylo mi trochu divné, že to vůbec nepění. Na nádobí používám tekutý prostředek, ale na ruce mám raději pevné mýdlo,” řekla žena, která pobavila sama sebe, když si po několika dnech uvědomila, že celou dobu používala kostku tvrdého sýru.

Před karanténou vyrazili pro marihuanu. Před coffee shopy se vytvořily fronty

Koktejl

Po sdílení svého příběhu se jí dostalo mnohdy až sarkastických reakcí. „Na její obranu je potřeba říct, že to vypadá skutečně trochu jako mýdlo,” zastal se Miley nakonec alespoň jeden z uživatelů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám