Hlavní obsah

Dům hrůzy. Pronajaté ubytování se hemžilo netopýry, hosté žalují Airbnb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro skupinu Američanek se změnil jubilejní třídní sraz v horor. Jejich pronajaté ubytování v Michiganu, dům ve viktoriánském stylu, bylo doslova zamořeno netopýry. Návštěvnice se pokusily utéct, nakonec zabarikádovaly okna i dveře, ale i přesto do nemovitosti proudili další a další netopýři. Ženy kvůli tomu nyní žalují společnost Airbnb, jejímž prostřednictvím měly dům pronajatý.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

První tři dny pobytu, který se uskutečnil v červenci, byly podle všeho zcela v pořádku. Čtvrtou noc dvě z žen probudil netopýří skřek – jeden z nezvaných hostů se dostal do ložnice. Návštěvnice měly za to, že jde o jediného netopýra, nemohly se však více mýlit. Chodba a schodiště se okřídlenými zvířaty jen hemžily.

Hostky nebyly schopny z domu utéct, a tak utěsnily dveře polštáři a dekami, ani to však nepomohlo, protože si netopýři našli cestu do ložnic přes staré stěny a díry v soklech. Server Independent píše, že některé z dam prožily čiré chvíle hrůzy, když se jim netopýři zapletli do vlasů nebo je kousli.

Ženy do rána nezamhouřily oka, následně zavolaly deratizátora, který na půdě domu našel kolonii netopýrů. Podle přivolaného odborníka žila zvířata v budově už dlouhé roky, a to soudě podle mnoha výkalů i pachu moči.

Návštěvnice v týdnu podaly žalobu na společnost Airbnb za to, že proti domu prolezlému netopýry nezasáhl a nabízel ho na svých stránkách. Právní zástupce dam popsal zážitek jako tu nejhorší noční můru. „To, co mělo být zábavným výletem, se proměnilo v hrůzu,“ uvedl advokát Jon Marko. „Vzešla z toho scéna jak z halloweenského hororu.“ Společnost Airbnb se k incidentu zatím nevyjádřila.

Už rok odmítá opustit pronajaté ubytování. Za odchod požaduje 100 tisíc dolarů

Cestování

Z pronajatého ubytování si udělali noční klub. Divoký večírek zatrhla až majitelka

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám