Hlavní obsah

Z pronajatého ubytování si udělali noční klub. Divoký večírek zatrhla až majitelka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Místo přespání divoký večírek. Ve vysloveně noční klub proměnili hosté ubytování pronajaté přes Airbnb, nakonec je vykázala majitelka. Ta se o párty, na niž dorazila údajně až stovka lidí, dozvěděla prostřednictvím záznamů z bezpečnostní kamery před domem. Návštěvníci přitom ženě dům značně zaneřádili skvrnami od červeného vína, ale i zvratky.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Majitelka domu Jessica Whitová zkontrolovala bezpečnostní kameru před domem, když dostala stížnost na velký hluk. „Musela jsem vyjet v pyžamu a vyhodit je. Takhle si ubytování přes Airbnb nepronajímejte,“ napsala žena ve videu na sociální síti TikTok. Na něj potom navázala ještě několika dalšími záběry, na nichž ukázala, že se její nemovitost proměnila prakticky v noční klub; parkovalo před ní na 20 aut.

„Potom, co jsem koukla na kamery a uvědomila si, jak se ten večírek zvrhl a vymkl kontrole, jsem musela hosty vyrazit, což nedělám ráda a snažím se tomu za každou cenu vyhýbat,“ cituje server Independent Whitovou. Ta doplnila, že jí cesta k domu zabrala zhruba dvě hodiny.

„Musela jsem následovat určitý protokol. Jelikož jde o soukromý pozemek, nemohli je vykázat policisté, musela jsem to být já,“ uvedla Američanka ve videu, které posbíralo už přes 15 milionů zhlédnutí.

Whitová dodala, že jí nájemci způsobili velké škody, mimo jiné jí zničili ručníky, po celém domě byly také skvrny od červeného vína a zvratky. Přesnou částku, na kterou škodu vyčíslila, však neuvedla. „Tohle je luxusní ubytování. Hosté po sobě ale musí uklidit, vynést odpad a o vše se postarat,“ řekla s tím, že pravidla nemovitosti důrazně zakazují večírky.

Někteří komentující ženě napsali, že přehání a že párty vypadala poměrně klidně. Jiní se ženy zastali s tím, že jde o její nemovitost, a tedy její pravidla.

Florencie vytáhla do boje s Airbnb. Zakázala vznik krátkodobých pronájmů v centru

Cestování

První destinace v jihovýchodní Asii omezí Airbnb

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám