Hlavní obsah

Pražský autosalon má kvůli koronaviru nový termín

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší český autosalon se na rozdíl od ženevské autoshow neruší, ale přesouvá. Nový termín je plánován na 28. až 30. srpna. Bude tak předkrmem před říjnovým pařížským autosalonem.

Foto: Novinky

Autoshow Praha v roce 2019

Článek

Autosalony nemají dlouhodobě na růžích ustláno, ovšem letošní rok přinesl krom klesajícího zájmu automobilek i koronavirus a restrikce s ním spojené. Týká se to i jediné české akce toho klasického střihu, Autoshow Praha.

„S ohledem na mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví ČR, které s účinností od 10. března 2020 od 18 hodin ruší všechny veřejné i soukromé akce s předpokládanou účastí nad 100 osob, a na jeho trvání po dobu neurčitou, jsme se rozhodli přesunout termín konání výstavy do nového termínu 28. – 30. 8. 2020 s neměnným místem konání v PVA EXPO Praha,” uvádí organizátoři v prohlášení.

Odstartoval největší český autosalon. Škoda přivezla i horkou novinku Kamiq

AutoMoto

Již zakoupené vstupenky na výstavu v původním termínu budou podle organizátorů platné i v novém termínu. V loňském roce si zde českou výstavní premiéru odbyla Škoda Kamiq, k vidění ale byli i zástupci exotických značek, jako je britský Lotus.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám