Hlavní obsah

Ferrari Purosangue jako pick-up či kabriolet? Ilustrátor představil své vize

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ferrari Purosangue téměř jistě další karosářské varianty nedostane, přesto se maďarský ilustrátor X-Tomi zasnil a navrhl, jak by mohl vypadat pick-up, kabriolet nebo „třídvířko“.

Foto: Ferrari

Skutečné Ferrari Purosangue

Článek

Nedávno představené Ferrari Purosangue je podle řady fanoušků značky poměrně velkým odklonem od tradic. Zkušenosti jiných automobilek, kterým vozy SUV vydělávají obrovské peníze, však hovoří jasně pro takový model i v nabídce nejslavnější značky světa.

Ferrari Purosangue přichází s dvanáctiválcem a protisměrnými dveřmi

AutoMoto

Podle maďarského ilustrátora X-Tomiho by se ale Ferrari nemuselo omezit výhradně na čtyřdveřový crossover. Říkají to tři ilustrace, které v uplynulých dnech zveřejnil.

Vůz má na všech třech pouze jeden pár dveří, ale to by bylo ještě pochopitelné. Ten nejzajímavější - a zároveň neméně pravděpodobný co do sériové výroby - nápad zní na pick-up. Nutno uznat, že pouze dvě sedačky a dvoje dveře jsou pro Ferrari typičtější, ale korbu by fanoušci překousli snad ještě hůře než crossover, máme obavu.

Druhou možností by byl dvoudveřový crossover, v podstatě tedy přizvednutý nástupce modelu GTC4Lusso. A konečně, kabriolet je v podstatě verze téhož se skládací střechou.

Samozřejmě, nejen u pick-upu je krajně nepravděpodobné, že se tato auta dostanou do výroby. Ferrari má ohromné množství zájemců už o čtyřdveřové purosangue a další karosářské varianty zrovna nepotřebuje, přece jen chce zůstávat exkluzivní značkou, která nenabízí pro každého něco.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám