Hlavní obsah

Janet Jacksonová prodává svůj byt s výhledem na Central Park, cena je 206 milionů

Světlý, vzdušný, moderní, a především – s nádherným výhledem na newyorský Central Park – takový je byt, který se rozhodla po 24 letech nabídnout k prodeji americká zpěvačka Janet Jacksonová. Byt je k mání v přepočtu za 206 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Byt s výhledem na Central Park se zpěvačka Janet Jacksonová rozhodla po téměř 25 letech prodat.

Článek

Byt se třemi ložnicemi a stejným počtem koupelen je ve 34. podlaží budovy One Central Park West. Byt je rohový a díky tomu nabízí nejenom nádherný výhled na Central Park, ale také na další části New Yorku.

V budově sídlí rovněž hotel bývalého prezidenta Trumpa, Trump International Hotel, k němuž je byt připojen. V praxi to znamená, že majitel má nárok na pokojovou službu zajišťovanou hotelem.

Jak upřesňuje web Architectural Digest, jedna z ložnic bytu je v současné době proměněna v knihovnu s na míru vyrobeným vestavěným nábytkem, to vše v tmavé hnědé barvě v kombinaci s výmalbou zdí v temném vínovém odstínu.

V této místnosti, stejně jako v ložnicích, jsou pak dřevěné stropní lišty natřené rovněž tmavohnědou barvou. V obývacím pokoji spojeném s jídelnou, který má mnohem světlejší ladění, jsou pak lišty čistě bílé.

Součástí hlavní ložnice je kromě šatny i koupelna s vanou a vybavení „pro něj“ a „pro ni“.

Reese Witherspoonová prodává svůj dům jako z pohádky

Jak bydlí VIP

Zpěvačka byt koupila v roce 1998, a to za 2,8 milionu dolarů (při současném přepočtu cca 64 milionů korun). V posledních třech letech jej ale podle webu Wall Street Journal neobývala, odstěhovala se na počátku pandemie. Jeho atmosféru si ovšem velice zamilovala, jak lze tušit z jejích slov.

„Kdykoli jsem během těch 25 let vstoupila do svého bytu, vždy jsem ocenila, jakou má můj domov úžasnou polohu a úchvatné výhledy, které zachycují kouzlo a vzrušení New Yorku. Když jsem překročila jeho práh, okamžitě jsem se cítila tak klidná a vyrovnaná – tolik vzpomínek,“ svěřila se reportérům webu.

Tohle nevyšlo. Paul McCartney prodal svůj penthouse se ztrátou 150 milionů

Jak bydlí VIP

Zpěvačka známá hity jako Miss you much anebo Together Again v současnosti nabízí byt k prodeji, a to za 8,995 milionu dolarů, tedy 206,27 milionu korun.

Anketa

Líbí se vám byty s výhledem do parku?
Ano, to je ve městě to nejlepší, co může být.
85 %
Docela ano.
3,7 %
Na parku nelpím, ocením jakýkoli hezký výhled.
8,9 %
Ani moc ne. V parku se toho moc neděje.
2,4 %
Celkem hlasovalo 4409 čtenářů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám