Hlavní obsah

Co si obléknout na valentýnské rande

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blíží se svátek svatého Valentýna. Den zamilovaných. Oprostěte se od předsudků a zpestřete si zimu troškou červené či růžové. V dnešní době se každá příležitost k oslavě počítá a pro lásku to platí dvojnásob. Odměňte partnerku nebo sami sebe ze láskyplnou péči o své nejbližší slušivým módním kouskem nebo romantickým šperkem.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Bulgari

Článek

Ačkoliv Valentýn u nás nemá velkou historii, v zahraničí je tomu právě naopak. Tradičně se zamilované páry obdarovávají přáníčkem „valentýnkou“ nebo drobným dárkem. To ale neznamená, že si nemůžete udělat radost, i když jste single! Co třeba zkusit malou červenou kabelku nebo hedvábný šátek?

Co si obléknout na rande

Současná protikoronavirová opatření příliš možností, kam jít na rande, nenabízejí. V úvahu tak přichází prakticky jen romantická večeře doma nebo procházka. To ale neznamená, že i tak si to nemůžete užít. Rezignace je to nejhorší, co můžete v současné chvíli udělat.

Aktuální trend: Kozačky pod kolena

Styl

Vymóděte se proto stejně, jako byste šla do restaurace. Oblékněte si šaty, které působí smyslně a žensky. Uvidíte, že partnera potěšíte.

Vsaďte například na romantický květinový model, který můžete doplnit kozačkami nad kolena a dlouhým kabátem.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Bulgari

Odvážnější mohou vsadit na divočinu v podobě leopardích či kožených mini šatů s dlouhým rukávem. V tomto případě ale doplňky volte jednoduché a elegantní. Vyhněte se také zbytečné bižuterii, abyste nepůsobila příliš vulgárně.

Naopak, co se týče spodního prádla, tam se meze vůbec nekladou. Co partnera překvapit například podvazkovým pásem?

Foto: archiv firem

Zleva šaty: Van Graaf, 2999 Kč. Stevie May (prodává Zalando), 5710 Kč. The Kooples, 7080 Kč. Van Graaf, 1799 Kč. Set, Triola, podprsenka 1199 Kč, brazilky 499 Kč. Kalhotky, Marks & Spencer, 279 Kč. Kabelka, Kurt Geiger (prodává Zalando), 5160 Kč

Foto: archiv firmy

Podvazky, Paon, 1590 Kč

Valentýn je odjakživa spjat s červenou a růžovou barvou. Nabízí se proto kombinace červeného topu nebo košile s klasickými úzkými džínami v tmavých odstínech, které jsou pohodlné, ale zároveň hezky tvarují nohy. Outfit můžete doplnit vtipnými ponožkami se srdíčky.

Jak dokáže oblečení změnit naši náladu

Styl
Foto: archiv firem

Kabát, H&M, 1299 Kč. Kalhoty, F&F, 699 Kč. Top, F&F, 599 Kč. Kabelka, Folbeur, 6900 Kč. Baret, Wittchen, 1765 Kč. Ponožky, Fusakle, 199 Kč.

Foto: archiv firmy

Rolák, Cellbes, 499 Kč

Romantickou a zároveň stylovou alternativou je pak proužkovaná růžovo-bílá košile, pod kterou můžete lehce nechat vykukovat luxusní krajkové prádlo. Outfit doplňte kalhotami a botami na nízkém podpatku, které zeštíhlí a protáhnou siluetu, aniž by ubraly na komfortu.

Foto: archiv firem

Kalhoty, Marks & Spencer, 749 Kč. Košile, Marks & Spencer, 899 Kč. Kabelka, Folbeur, 12 500 Kč. Podprsenka, Astratex, 1489 Kč. Náušnice s diamanty, Alove, 33 473 Kč

Pánové do gala!

Ačkoliv v současné situaci jsou trendy zejména teplákové soupravy a úbory na doma, upusťte tentokrát od pohodlí a oblečte si na valentýnské rande slušivou košili a chino kalhoty.

Outfit doplňte kvalitními koženými doplňky, vážný dojem rozbijte promyšleným detailem v podobě veselých ponožek.

Foto: archiv firem

Košile, F&F, 399 Kč. Kalhoty, F&F, 499 Kč. Boty, Wittchen, 3399 Kč. Ponožky, dva páry v dárkovém balení, Happy Socks (prodává Urbanlux), 559 Kč. Peněženka, Gant, 1749 Kč. Košile na postavě, F&F, 399 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, F&F

Reklama

Související články

Vyzrajte nad mrazem díky prošívanému kabátu

Překvapily vás letošní zimní teploty? Pokud hledáte spolehlivého drtiče mrazu, pořiďte si prošívaný péřový nebo vatový kabát. Tento trendy kousek už zdaleka...

Výběr článků

Načítám