Hlavní obsah

Třiatřicetiletá žena podlehla koronaviru pouhý den po svém otci

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třiatřicetiletá dcera 61letého imigračního úředníka z britského letiště Heathrow podlehla zákeřnému koronaviru pouhý den poté, co nákaza připravila o život i jejího otce. Sudhir Sarma zemřel ve středu, mladá lékárnice pak o pouhých 24 hodin později. O rodinné tragédii informoval britský deník The Sun.

Foto: Profimedia.cz

Pandemie nového koronaviru stojí za mnoha smutnými lidskými příběhy.

Článek

Jednašedesátiletý muž žijící na západě Londýna byl naposledy v práci 7. ledna, a tak k nákaze zjevně nepřišel v zaměstnání. Podle informací britského deníku měl muž přitěžující zdravotní obtíže, kvůli kterým také nebyl poslední měsíce v práci.

„Je to neskutečná tragédie, byl to opravdu úžasný člověk. Mluví o tom snad každý imigrační úředník. K tomu navíc panují obavy, že se jeho manželka nebude moci ani zúčastnit pohřbu vzhledem k izolaci a bezpečnostním opatřením. Je to hrozné,” uvedl zdroj deníku.

Třiatřicetiletá dcera Pooja pracovala jako lékárnice v nemocnici ve městě Eastbourne. Nákaze novým koronavirem měla podlehnout po pouhých třech dnech léčby. Zda byli příbuzní v blízkém kontaktu před tragickým sledem událostí, není jasné.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

Smutný příběh se objevuje ve chvíli, kdy počet obětí nákazy Covid-19 ve Velké Británii stoupnul za pouhý den zhruba o třetinu na celkových 759. Oficiální čísla hovoří o bezmála 15 000 nakažených v ostrovní zemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám