Hlavní obsah

„Je tu Rudy Giuliani?” Filadelfský sex shop se stal atrakcí města

Novinky, drk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filadelfie

Poté, co Trumpovi právníci uspořádali tiskovou konferenci na zapadlém parkovišti vedle erotického knihkupectví, se tamní zaměstnanci nestačí otáčet. Podle majitele obchodu pro dospělé Bernieho D'Angela mu prezidentův tým udělal největší reklamu, co mohl. Lidé chodí do obchodu hledat prezidentova právníka Rudyho Giulianiho.

Foto: Eduardo Munoz, Reuters

Trumpův právník Rudy Giuliani na tiskové konferenci vedle erotického knihkupectví

Článek

Když už bylo jasné, že se příštím prezidentem USA stane Joe Biden, ohlásil úřadující prezident Donald Trump velkou konferenci svých právníků. Ta se měla konat ve Four Seasons ve Filadelfii, což všechny vedlo k přesvědčení, že se jedná o slavný luxusní hotel. Akce se ale nakonec konala na stejnojmenném zapadlém parkovišti mezi erotickým knihkupectvím a krematoriem.

Trumpův štáb popletl Four Seasons a svolal brífink na parkoviště vedle krematoria

Amerika

V obchodě pro dospělé jménem Fantasy Island Adult Books je v posledních dnech hlava na hlavě. „Takhle populární už asi nikdy nebudu,” řekl serveru Slate majitel Bernie D'Angelo. „Lidé, co tu bydlí, na nás zapomínají, protože neděláme žádnou inzerci. Takovouhle reklamu bychom si nikdy nemohli dovolit. To je světový,” dodal. Podle D'Angela je obchod konečně na mapě města.

Uvedl také, že po oné dnes již slavné konferenci do jeho obchodu zavítali jak demokraté, tak republikáni. Nevyloučil, že připraví speciální předměty, které by letošní prezidentské volby připomínaly. „Víte co, kapitalismus je kapitalismus,” glosoval.

Lidé hledají Giulianiho

Podle stanice BBC chodí do obchodu lidé hledající bývalého starostu New Yorku a Trumpova právníka Giulianiho. „Ťuk ťuk, kdo tam? Tady Rudy Giuliani, ztratil jsem se v erotickém knihkupectví Fantasy Island,” utahoval si obchod z právníka, který do obchodu, který kromě knih s erotickou tématikou prodává také klasický sortiment sexshopů, údajně zavítal také.

Vedení sex shopu muselo dokonce v jednu chvíli poprosit zákazníky, aby už nechodili. V úterý už tu ale podle příspěvků na Facebooku byl provoz normální. „Dneska ženy v nákupech porážejí muže. Je to potvrzení takzvané Rudyho teorie?” stojí v příspěvku.

Fantasy Island je malým rodinným podnikem. Bizarní situace, která nastala, je podle D'Angela osud. „Nejdřív si Donald Trump hrál s pornoherečkou Stormy Danielsovou a než se nadějete, uspořádá poslední rozloučení vedle erotického knihkupectví, které tu stojí 40 let,” řekl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám