Hlavní obsah

Michaela Zemánková: Babička Dáda Patrasová pravidlo jednoho dárku pravidelně porušuje

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Michaela Zemánková se sice rozešla s otcem svého syna Rafaela Felixem Slováčkem mladším, ale i tak spolu dobře vycházejí. Už se domlouvají i o tom, jak stráví vánoční svátky. Postěžovala si jen na to, že babička Dáda Patrasová to přehání s dárky.

Jak stráví Vánoce Michaela Zemánková? Video: Novinky

 
Článek

Míša je ráda, že se dokáže s bývalým partnerem na všem dohodnout. „Pokud jde o slavení Vánoc, trošku jsme to Rafaelovi zkomplikovali. Ale vzhledem k tomu, že s Felixem vycházím velmi dobře a opravdu se snažíme o syna střídavě pečovat, protože ho oba milujeme, věřím, že i Vánoce nějak nakombinujeme,” říká zpěvačka.

„Minulý rok to bylo tak, že byl nejdřív s tatínkem a jeho přítelkyní, a myslím, že ještě s Dádou. A večer, asi od pěti, byl se mnou a s mým přítelem. Vidím to tak, že podobně to bude i letos. Ještě ale nejsme přesně domluvení. Možná to bude tak, že na Štědrý den bude u nás a pětadvacátého u nich,” plánuje.

Pokud jde o dárky, má Míša jasno. „Samozřejmě jsem zakázala dávat víc než jeden dárek. A to jsem řekla všem, aby nebyl Rafael rozmazlený. Ale babička Dáda to vždycky poruší a dárečků dá víc. Takže myslím, že tam to opět neprojde,” myslí si.

A jaká přání Ježíškovi jsou u nich momentálně nejvíce v kurzu? „Auta, autobusy. A pak ještě hudební nástroje. Rafael má dobrý hudební sluch i rytmus a dává to hodně nahlas najevo. Zatím to vypadá, že z něj bude muzikant,” smála se zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám