Hlavní obsah

Luxusní adventní kalendář od Tiffanyho za 2,5 milionu korun potěší jen čtyři ženy

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S blížícími se vánočními svátky se na trh dostávají nejrůznější adventní kalendáře plné čokolád, bonbónů, hraček, kosmetických výrobků, alkoholu, ale i luxusních šperků. Takový adventní kalendář od Tiffanyho přitom přijde na více než 112 000 dolarů (cca 2,5 milionu korun).

Foto: Profimedia.cz

Adventní kalendář od Tiffanyho

Článek

Adventní kalendář od Tiffanyho není exkluzivní jen svou cenou, ale také svým počtem. V letošním roce se na něj mohou těšit pouze čtyři ženy.

Uvnitř repliky budovy společnosti Fifth Avenue v americkém New Yorku ženy naleznou ty nejžádanější šperky této šperkařské firmy, ale také vtipné předměty každodenního života, včetně papírového šálku, špendlíku na prádlo a harmoniky vyrobené z mincovního stříbra.

Kromě šperků z řady Everyday Objects v sobě modré krabičky ukrývají také šperky s diamanty, platinou a zlatem, pak také parfémy, klíčenku či svíčku.

Adventní kalendář je pouze jedním z 12 úžasných dárků z vánočního katalogu Tiffany & Co. Kromě věcných dárků zde naleznete i jedenáctidenní zájezd na safari v Keni, jehož součástí bude i sada cestovních zavazadel Tiffany x Globe-Trotter.

Partie u Tiffanyho? Zlatá šachová souprava vyjde na víc než milion korun

Muži

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám