Hlavní obsah

Romana Goščíková a Karel Janák mají vlastního Ježíška už dopředu

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Romana Goščíková stráví letošní Vánoce poprvé jako maminka. Ježíšek k nim přišel o něco dřív. Spolu s manželem, režisérem Karlem Janákem, se od 1. listopadu radují z prvního potomka. Tři týdny před termínem se jim narodil syn Ondřej.

Jak stráví Vánoce Romana Goščíková a její partner režisér Karel JanákVideo: Novinky

 
Článek

S novopečenou maminkou jsme si povídali ještě pár dní před porodem. „Jsme hlavně zvědaví, jaké to všechno bude,” svěřila se herečka. Syna dostala ostatně i jako předčasný dárek k narozeninám, ale doma už pro něj bylo všechno nachystané.

Letos poprvé stráví manželé Vánoce sami jen se synkem. „Vždycky jsme slavívali v rozšířenější rodině, jezdili jsme k mým rodičům do Ostravy. Ale tentokrát asi budeme chtít být sami. Ukázat se pojedeme až mezi svátky,” plánuje Romana.

Pokud jde o vánoční tradice, s manželem se dohadovat nemuseli. Od dětství jsou zvyklí na poměrně podobný průběh.

„Takže oba máme rybí polévku a smaženého kapra, rozdílné máme jenom recepty na salát. A pokud jde o stromeček, tak Karel je megaloman, takže chce ten největší. V tom jsem se mu přizpůsobila,” prozradila Goščíková.

Foto: Michaela Feureislová

Romana Goščíková

I ve vánoční kultuře mají jasno. Pouštějí si hlavně koledy. „Televizi nemáme na Štědrý den tendenci pouštět ani jeden, byť dost často na Vánoce běží Karlova pohádka,” dodala herečka.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám