Hlavní obsah

Lucie Bílá se na Vánoce těší, veškeré přípravy za ni obstarají kamarádky

Novinky, Eliška Vinterová

Už na konci listopadu vyrazí zpěvačka Lucie Bílá na své každoroční vánoční turné. Ke konci roku je tradičně v jednom kole, a tak jí na pečení nebo nakupování vánočních dárků příliš času nezbývá.

Jak stráví letošní Vánoce Lucie BíláVideo: Novinky

 
Článek

„Nikdy nemám na Vánoce čas, ani na ty klasické věci, jako je pečení a tak. Ale mám kamarádky, které se o mě starají, tudíž mám doma vždycky takových vánoček, cukroví a rybích polívek, že chvála bohu, že mám doma tři muže, a z toho jednoho obrovského, který to všechno spapá,“ svěřila se zpěvačka na tiskové konferenci České televize, která na Vánoce uvede jeden z jejích koncertů.

„Koncert je vymazlený a je nádherný. Už jsem si ho jednou zkusila v Bratislavě a reakce publika byla fantastická. Chtěla jsem ho proto dostat i do Čech. Vyšlo to na tenhle termín a je to největší vánoční koncert, jaký jsem kdy měla,“ svěřila se Bílá ke svému galakoncertu v O2 areně.

Nikol Štíbrová se snaží na Vánoce dárky omezovat, ale nevychází jí to

Vánoce

Vedle toho bude neustále na cestách, takže doma v kruhu rodiny prožije jediné dva dny.

„Jezdím po Česku a Slovensku a rozdávám radost v podobě vánočních koncertů a těch charitativních andílků a náramků, co dělám. Volno tedy mám jen 24. a 25. prosince, a potom hned opět program v divadle a končím na Silvestra někde v Tatrách,“ prozradila Bílá, která bude jako každý rok trávit Vánoce se svou rodinou a synem Filipem.

„Zatím si nedovedu představit, že by se mou nebyl na Vánoce, takže samozřejmě čtyřiadvacátého bude se mnou a samozřejmě s tatínkem. Tentokrát budeme i s bratrem a jeho rodinou, jeho ženou a malým Karlíčkem,“ prozradila zpěvačka s tím, že konec roku patří k jejímu nejoblíbenějšímu období.

Sagvan Tofi je zodpovědný táta, na párty po štědrovečerní večeři už nechodí

Vánoce

„Vánoce mám strašně ráda, ale jsem hodně rozlítaná, jsem vlastně pořád někde po světě, ale miluju to a ty vánoční písničky, kdybych mohla, tak zpívám vánoční koledy celý rok,“ dodala závěrem Lucie Bílá.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám