Hlavní obsah

Sagvan Tofi je zodpovědný táta, na párty po štědrovečerní večeři už nechodí

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec a producent Sagvan Tofi už není večírkový král, a pokud jde o Vánoce, těší se hlavně na rodinnou pohodu a chvíle strávené s dcerkou Satine a partnerkou Alenou. Bývaly ale časy, kdy tomu tak rozhodně nebylo.

Jak se těší na Vánoce Sagvan TofiVideo: Novinky

 
Článek

Čas pro rodinu a pohoda jsou pro Sagvana momentálně největším vánočním přáním.

„Kvůli tomu už se na Vánoce těším. Že chvíli nebudu muset nic dělat a strávím chvíle s malou. Samozřejmě také kvůli kaprovi a dalším vánočním dobrotám,” svěřil se bývalý bouřlivák.

Foto: Michaela Feuereislová

Sagvan Tofi

„Už i mě to dohnalo. Paradoxně hodně pracuju, i když to tak nevypadá. Nemám skoro žádný volný víkend, tak si to budu snažit s malou užít,” dodal Tofi, který produkuje několik muzikálů a na starosti má na dvě stovky herců, zpěváků a dalších zaměstnanců divadel, v nichž navíc sám hraje.

„Ta zodpovědnost tady je,” krčil rameny.

„Dříve to tak samozřejmě nebývalo. S bratrem jsme byli na večírku ještě 23. prosince a hned po štědrovečerní večeři jsme zase zmizeli na diskotéku, zlískali se tam a vrátili se domů třeba až 26. prosince. Ale to už skončilo,” zavzpomínal na staré časy.

„Doufám, že ten čas zase někdy přijde. Aspoň udělám nějaký vánoční večírek pro naše herce a další lidi, a to bude zase pořádný večírek,” slibuje.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám