Hlavní obsah

Nikol Štíbrová se snaží na Vánoce dárky omezovat, ale nevychází jí to

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se herečce Nikol Štíbrové před dvěma lety narodil syn Mathias, Vánoce se u ní zase tolik nezměnily. Pořád je tráví se svojí rodinou. Nejen, že je to pohodlnější, ale navíc s Mathiasovým otcem nežije, nového partnera nemá, tak proč by byla se synem na svátky sama.

Co plánuje o Vánocích Nikol Štíbrová se svým synemVideo: Novinky

 
Článek

Nikol s Mathiasem každoročně jezdí ke svým rodičům, kde se oba mají jako v bavlnce. „Vlastně se nic nezměnilo, akorát nás u stromečku přibylo. A vlastně jeden ubyl,” připomněla rozchod s partnerem Nikol. „Ale je to hezké, jsou s námi i naše babičky, celá velká rodina,” svěřila se.

Vzhledem k tomu, že vládkyní kuchyně je maminka, Nikol má o starost méně. „Snažím se trošku přispět, peču třeba cukroví, ale většinu práce zvládne mamka. Salát a kapr je na ní a na babičce. Ale ona je ráda, že tam jsme,” míní herečka a moderátorka.

Když jsme se ptali na vánoční tradice, převedla to podle svého zvyku do humoru. „Pouštění ořechů a tak? No, to nevím. Spíš budu pouštět Matese hodně často na zahradu, aby se vylítal a všechno to tam nezdemoloval. Je těžké ho uhlídat, je hodně hyperaktivní, tak nechci, aby něco strhnul nebo si ublížil,” vysvětlovala.

Pouštějí se samozřejmě i pohádky. „U nás doma jsme na klasiku, jako je Pyšná princezna, Tři oříšky pro Popelku nebo Šíleně smutná princezna. Ty nové mě moc nebaví, navíc v nich nehraju ani já, ani Martina Pártlová nebo Verča Arichteva,” vzpomněla si na kamarádky ze seskupení 3 v 1.

Dárky se u nich doma snaží omezovat, ale tak nějak to nevychází. „Vždycky se domluvíme, že si navzájem budeme kupovat jenom po jednom dárku a víc maximálně dětem. A pak stojíte u stromečku a tam jsou haldy. Takže zase koupím každému dva nebo tři. A pro Matese jsou stejně nejlepší živé hračky, jako jsem já anebo zvířátka. A pak je dost na knížky. To nevím, po kom má,” uzavřela.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám