Hlavní obsah
Kokosové kuřecí kari s dušenou rýží
Spojte lahodné kari, jemnost kokosového mléka a šťavnaté kuřecí maso. Vyjde vám recept, který je inspirován indickou kuchyní, ale připraven tak, aby byl snadný...
Krupicová kaše jako pochoutka pro dospělé aneb Jak z dětské klasiky udělat gurmánský zážitek
Krupicové kaši se často říká „Pohádka mládí“ – a tohle něžné pojmenování dokonale vystihuje vztah, který k ní máme už od dětství. V dospělosti se sice...
Tradiční smetanová houbová omáčka s opečeným knedlíkem
Podzim klepe na dveře a lesy jsou plné pravých hřibů a dalších oblíbených hub. Je tak ideální čas využít čerstvě nasbírané houby a připravit klasickou houbovou...
Oktoberfest po česku: kde ochutnat Märzen a jak připravit obazdu
Největší pivní slavnost světa – Oktoberfest – je v plném proudu a do německého Mnichova míří statisíce milovníků piva, tradičních krojů a vydatného jídla....
Recepty na masové kuličky na čtyři způsoby
Dají se připravit na tisíc způsobů – v omáčce, na pánvi, v troubě i na grilu. Vždy si ale zachovají šťavnatost a hravost. Teď už se jen rozhodnout, zda je...
Nejlepší svačiny od maminky. Několik tipů, jak je zpestřit
Místo rohlíku s máslem a kousky zeleniny připravte dětem do školy jídlo, které jim dodá energii i potřebné živiny. Nezabere vám moc času, a přitom překvapení...
Marmeláda z červené cibule povýší jednoduché jídlo na gurmánský zážitek
Lžička této voňavé sladko-kyselé lahůdky vám vyslouží pověst kuchařského mistra. Z „obyčejného“ burgeru udělá nezapomenutelný, z mísy nakrájených sýrů talíř,...
Recept na chilli pastu
Máte rádi, když jídlo pořádně pálí a voní česnekem? Připravte si chilli pastu, kterou využijete do polévek, nudlí, na opečené maso i jen tak na chléb s máslem.
Recept na švestkové knedlíky z bramborového těsta
Také si je pamatujete z dětství? Věděli jste, že aby nám maminky a babičky osladily konec prázdnin, vkládaly do každé švestky kostku cukru? Tak proč to...
Recept na zapečený lilek s mozzarelou
Jednoduché jídlo jen z několika málo surovin. V troubě se vše krásně propojí a vznikne bohatý, ale lehký a voňavý pokrm.
Postranní panel
Reklama
Reklama









